Hejsan hoppsan

Nu blir det till att göra sig iordning för grillkväll. Hoppas ni alla får en lika trevligt som jag (förhoppningsvis) kommer att få.


SKÅL!

Hänga Céline?

Céline spikade inte handvolt frivolt före Anna, därför har jag just lekt hänga gubben. Hon förlorade Mohahaha


Karaoke på flame

Igår var jag, Alice och Garcia på flame. Kul ställe och så kände jag. Men det var i alla fall revligt sällskap :)
Alice diskuterade livligt med en knutte som hon sedan ägde sönder med karaoke - proud mary. Det var roligt att se. Hade nästan glömt hur duktig hon är på att sjunga. Hoppas hon går långt i idol!

  
Snygga vänner har man!



Har inte fått många timmars sömn, och imorgon börjar jag 6 :/ Men men, det är fredag och Valborg :D Vi ska ha grillkväll hos Sanna. Wohoow




Vi har alla träffat ett svin

En gång hade jag en kille som inte var så snäll. Nu visar det sig att det finns ännu mer saker han har ljugit om. Det känns bara så skönt att jag inte har med honom att göra, och att han gör det så enkelt för mig, ännu en gång har han bevisat att han är ett svin. Jag tycker synd om han ska fortsätta vara så mot fler tjejer, men han är inte mitt problem längre. Hej då hej då.

Btw så var det schlager igår, självklart var Tilda bäst. Jag och Alice och Garcia drack lite öl efter, bilder kommer senare, nu måste jag jobba!

Hej jag är en glad tjej

Jag tycker det är så härligt att vara glad! Jag kan nästan inte förstå varför man är ledsen vissa perioder. Jag älskar att jobba där jag gör, jag älskar mina underbara vänner och min stora familj. Jag älskar att det är Valborg på fredag, jag älskar att jag fick ASMYCKET i lön (folk påstår att "fröknar" har dålig lön, men jag har aldrig varit rikare) och jag älskar att jag bara behöver bläddra 4 gånger i almanackan (nästan) tills Frida kommer hem!
   Varför ha panik över att inte veta vad som kommer näst? Någonstans hamnar man ju alltid. Det är ju bara spännande att inte veta var. Ikväll är det kör, ska bli trevligt att få träffa Sandra, det var längesen!

Bjuder på en bild som också är från längesen då jag var en klad hest.


Tuffa killar

Idag har jag jobbat, och Karin Nordanstig jobbar där nu i två och en halv vecka :) Mycket trevligt, promenerade med henne hem idag.
Sen hade jag träning med ett gäng väldigt trötta med glada tjejer. Det stod några väldigt tuffa killar utanför och kastade sten, Jonas drog ner en av dom på marken. Då blev dom ännu coolare och kastade mer sten. Sen hängde dom tufft i skogen i ungefär en timma. Det var nästan så jag ville vara med och också vara så cool.

Nu ska jag äta kvällsfika sen gosa ner mig i min säng och kolla på one tree hill. God natt!

Lägga till...

Hittade bilder från TURNdagen på Lottas fb :)




Vi dansar grease



Jag agerar tränare åt mina favvisar.


TURNdagen

Idag har Götborgs Turnförening haft sin årliga uppvisning. Mina gymnaster var så klart hur grymma som helst! Vi hade en greas-show (Jag fick också vara med :D) och sen körde dom sina matta och hoppvarv. Publiken var impade! Tyvärr så tog jag nästan inga bilder (bara suddiga?), och jag tror inte att det var någon som filmade. Eller? Pappa forsler kanske? Ska kolla om jag kan lägga upp det.

   


Greasklädda


Jag har en fråga till kanske någon av mina gymnaster.
Någon som vill ha ett par skor? Haha tänkte slänga dom, men onödigt om någon kan tänka sig att använda dom. Självklart får ni dom gratis.
Det är storlek 36, använda typ en gång. Säg bara till så tar jag med dom till träningen imorgon :)





Min helg i bilder

Eftersom jag inte kunnat ladda upp bilder i huset jag bodde i, kommer dom nu.

Jag och mamma hade vinkväll i huset första kvällen <3





Underbara Neo som jag passade



Några flummiga bilder från Saras fest i fredags:

   

   

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Igår hade jag middag och mys med min underbara barndomsvän Julia. Tack för trevligt sällskap <3




Vackra helg

Åh vad jag älskar när det är helg! Igår var jag hemma hos underbara Sara på avskedsfest eftersom hon flyttar till London snart, fan vad sorgligt. Kvällen var väldigt rolig, dock sög jag på biljard, vet inte vad det var med mig. Men det var roligt ändå! Eftersom jag inte ville sova själv i stora huset så följde Niklas med hem, vi har suttit på altanen i solen och druckit en kopp kaffe och njutit av att det är lördag. Han hjälpte mig även med kattens mediciner. Mycket snällt! Nu ska jag äta lite, sen är det träning inför TURNdagen. Hoppas det går bättre än förra träningen.
Ikväll kommer underbara Julia hem till mig och katten och ska äta lite och dricka vin, det kommer bli SÅ mysigt!
Tyvärr vet jag inte hur man lägger in bilder på mac, så det får komma bilder sen när jag är hemma igen.

Packelipacka

Håller just nu på att packa, ska ju flytta in i huset idag. Katten har tyvärr råkat ut för en dum katt, så han är skadad och har nu tratt och får ej gå ut. Jag kommer också få medicinera honom under helgen, men det ska nog gå bra. Väntar på att bilen ska komma hem så jag kan åka till träningen en stund och träffa mina favoriter. Måste ju öva dansen inför TURNdagen på söndag!

Nästa gång jag bloggar är det från macdatorn i huset på en 30-tumsskärm ;)

Väva matta

Det var en mysig men mycket snabb visit i Värnamo. Igår blev det en del glas vin och skratt vill jag lova. Och idag fick jag och Annie väva på Sannas matta, oj vad roligt det var! ...Till en början. Tills vi fuckade mattan. Men Sanna tyckte tydligen det var helt okej med en skev matta. Jag och Annie hade gått från att vi nästan skulle söka in till textilakademin till att inte vilja se en vävstol igen. Men vi ordnade ändå upp det ganska bra. Vi var nöjda ändå :)


Sanna visar oss sina skills



Jag och Annie tar över

     


Road trip till Värnis

Nu har jag och Annie hittat till Värnamo trots att vi lyckades köra fel redan i Torslanda, men vår gps hjälpte oss fram :) Sanna har visat oss skolan och husen, nu sitter vi i rummet och har smällt i oss ett havt ton ost, kex, chips och godis och 10 liter vin ungefär. Nej inte riktigt, men vi har haft det tervligt. Vi fick även skypa med vår älskade Frida en stund, underbart att höra hennes skratt!
Nu har vi bäddat två madrasser som jag och Annie ska skeda på. Det blir nog sköjiigt.

   

God natt sötisar!

Filmen klar

Så, nu är filmen med bilderna och filmerna från lägret klar. Mina härliga tjejer!


Träningsläger

Åh vilket härligt träningsläger. Det var MYCKET träning, men mina favorittjejer var så duktiga som orkade träna bra hela tiden. Dom hade go tränngsvärk på träningen idag.
Jag håller på att klippa ihop en film på alla volter dom har lärt sig, men den är inte klar än. Ni som är mina gympa vänner; till er kan jag berätta att 7 (!) stycken klarade tsuka i helgen i grop. Så duktiga! För er som inte vet vad en tsuka är för något så kan jag lägga upp en film på en av mina gymnaster (Frida Rybo) här:



Försökte lägga upp min, Fridas och Alices fina lilla videoblogg direkt från träningshallen, men otekniska jag har lyckats fiffla bort den, så det får bli en annan dag. Måste nämligen sova nu, börjar 6 imorgon, så det blir att gå upp vid 5. Blä. Men jag ska till Värnamoooo imoooorgon :D Jag och Annie ska köra dit, hur det nu ska gå för oss två blinda och utan lokalsinne. Haha vi får väl se hur det går. Jag skriver en trudilutt från Värnis imorgon också.
Puss på er.




En bra kväll ändå

Ska på träningsläger i helgen. Därför trodde jag inte att det skulle bli så mycket annat, men ändå hann jag med årets första riktiga altankväll hos Sanna med henne och Majsan (Sannas mamma) :) Så mysigt! Dom bjöd mig på räkor och bubbel, sen satt vi och tjötade och drack vin hela kvällen. Dom är för goa!


Sanna



Jag och Majsan


Nu blir det träningsläger i ängelholm :D Ha det bäst i helgen!


Hej Svejs

Träningen är över, jag var nog världens sämsta tränare idag. Var så hungrig att jag inte hade någon energi. Fy dig Matilda, får bli skärpning på lägret i helgen.
Min bästaste vän Sanna skulle till Paris och hälsa på min bästaste vän Frida i helgen, men som ni kanske hört så är det aska i luften efter ett vulkanutbrott på Island så alla plan är inställda. Så nu sitter Majsan Sanna och Linn på linnéterrassen och dricker vin. Och jag får inte vara med :'( Eller ja okej, det får jag, men jag ska ju jobba imorgon. Så för mig blir det lite kvällsmat och sen one tree hill, förhoppningsvis kan jag somna tidigt ikväll.


Jag älskar och saknar dig min franska vän <3


Lyxhus

Idag har jag och mamma varit och hälsat på hos katten som jag ska passa nästa helg. Asså jag blir lika förundrad av huset varje gång jag är där. Idag var jag där för att lära mig hur alla ljudanläggningar fungerar. Helt sjuka saker har dom. Deras "allrum" är nästan lika stort som hela våran villa. Huset är på typ 700 kvadrat. Så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna vara överallt i huset under dessa dagar, eller hur jag ska hinna gå på alla toaletter. Jag får dricka mycket kaffe. Om katten inte kommer in under helgen ska jag inte bli orolig för. Haha då gör jag ingen nytta, då bara jag gottar mig! Att deras bil står utanför (fulltankad så klart) är ju bara ett plus. Underbarare människor får man leta efter! Jag längtar till nästa helg :D

Guldbiljett i idol

Min kära vän Alice har fått sin guldbiljett av Anders Bagge. Var bara tvungen att lägga upp detta, för alla borde se hur bra hon är. Btw så har ju jag och Sanna velat kidnappa henne till idol, men jag var rädd att hon skulle slå ihjäl mig. Men hon ser inte så aggressiv ut på videon ;)



Annars har det inte hänt så mycket. Andreas var sjuk, så kören var inställd idag. Istället tog jag och mamma oss en vårpromenad till Amhult i det härliga soliga vädret, låt det aldrig ta slut!

En helt vanlig måndag

Idag är det en helt vanlig måndag. Med jobb och träning. Men det som är bra är att solen lyser, och jag har slutat tidigt. Nu ska jag sätta mig på altanen med något gott att äta. Underbara väder. Sen blir det träning. Jag hoppas att det blir en bra träning och att det är glada gymnaster där idag. I helgen ska vi ha läger :)
   Nästa helg ska jag vara kattvakt. Vilket betyder att jag behöver ställa fram mat typ. Kanske gosa lite också, men det är bara ett plus :) Jag får då bo i deras LYXvilla, det största och vackraste hus jag varit i. Kanske spela lite på flygeln eller kolla på någon av deras 10000000000000 filmer. Jag får även låna deras bil att ta mig dit jag behöver. Är det bra eller vad? :D

Vackra söndag

Igår var jag otroligt nog på Viktoria. Jag var pepp när jag åkte in, men sen kände jag hur bakis jag var och ville inte ha något annat än vatten. Så det blev mest att jag satt och pratade med någon lite lugnt. Det som var roligt var att jag fick träffa Natasha och Alice, det var verkligen längesen! Men när dom stack kände jag att det var trevligare att umgås med Lukas, så jag åkte dit.


Tash och Al


Underbart väder idag! Solen och värmen får mig att må bra. Mamsen kom och hämtade mig i majorna, sen åkte jag hem till Sanna och blev bjuden på en kopp kaffe och en snickersglass i solen :)
Sen gick jag hem till far och Eva-Lena som just kommit hem från Köpnhamn. Vi pratade om vad jag ska bli och vad jag är bra på. Vi kom fram till att jag är bra på att bada bubbelpool. Ett framtida yrke?
Imorgon är det jobb och träning. Tillbaka till dom vanliga veckorna. Lite söndagsångest har jag faktiskt. Men det har varit underbart att ha dig här denna veckan Sanna, jag älskar dig.


Hemma hos Lukke

Tänkte bara berätta att jag är hos min kära vän Lukke Boi. Kvällen igår blev lugn, så jag hamnade här. Trevligt, jag känner mig nöjd att jag har fått honom att vakna :D

Nu hoppas jag att vi ska hitta på något trevligt i solen. Ha det bäst, carpe diem för sjutton!


Vi firade Annie nitton

Igår firade vi älsklingsAnnie. Gissa vart vi var? Viktoria. Roligt att upptäcka nya ställen och så har jag hört. Nu har jag varit där tre gånger på en vecka. Med olika peeps. Men jag har inget emot det. Det är tevligt och billigt, det är allt jag kräver och begär. Även denna kväll fastnade vi där fast planerna var att dra vidare. Det är alldeles för bra för att vara ett förfestställe, haha. I vilket fall var det en mysig kväll, nya människor, mycket skratt. Jag hoppas Annie tyckte det var roligt, men det tror jag så mycket som hon lyckades få i sig ;)


Födelsedagsbarnet


   


Idag är det soligt soligt :D Idag igen! Jag verkligen älskar våren. Jag gick upp, gjorde iordning lite frukost och satte mig med en kaffe på altanen. Min kära bror Gustav gjorde mig sällskap. Helt underbart när man är bakis och trött att få sådana dagar. Bara blunda, känna hur solen bildar fräknar på min näsa och höra Stefan Anderssons gitarrplock i bakgrunden och bara NJUTA.




Nu börjar molnen komma, men det gör inget. Jag måste ändå duscha för ikväll ska det bli utgång igen. Jag älskar att leva.



Isak Strand på kontiki

Igår var det torsdagsmys på Kontiki med Sanna, Malin och Adam :) Så himmla mysigt. Jag var jätteglad att vara ute på en vardag, annars brukar det bara vara träningar och tv typ. Isak Strand spelade där, jag har själv inte lyssnat på honom innan, det är Sanna som är det stora fanet. Han var GRYM! Kolla Spotify vettja. Men tyvärr hann jag bara se några låtar eftersom jag var tvungen att åka hem. Skulle ju upp och jobba idag. Så min kära bror kom och hämtade mig. Tack :)


Isak Strand och co


Malin och Adam



Sanna


Jag vill passa på att säga GRATTIIIIS till min underbara vän Annie som fyller 19 år idag. Ikväll blir det att fira henne :D Ska bli superkul!


Kolla in mina gympatjejer!

Tänkte att ni kanske ville se mina underbara gymnaster som jag snackar om så mycket. Här är senaste tävlingen. Dom kom 7:a på tumbling och 2:a på trampett.

TUMBLING:



TRAMPETT:


Klippen är tagna från en av mina gymnaster CÉLINE

Bloggdesign

Jag är nybörjare på detta med att designa bloggar, men jag håller på att testa massa saker. Så bry er inte om ifall det ser helt kajko ut.


Sommarfeeling

Idag är det verkligen vårkänsla i luften. Okej jag frös i min vinterjacka och det blåste sand i ögonen, men det var ändå VÅR i luften. När jag gick hem från jobbet var det verkligen varmt. Jag älskar det! Btw så lyssnar jag just nu på Markoolio - Sommar och sol. Bra skit.
   Jag funderar på vad mitt framtida yrke är. Jag måste söka utbildningar nu så jag har valmöjligheter till hösten. Men vad ska man bli? Känner inte för att plugga alls. Jag vill bara vara ledig och festa då och då. Kan man göra så? Känner inte för att resa heller. Hmm... Känner ju inte för att bli förskollärare när man hör alla på jobbet: "jag ska sterilisera mig", "stressen på jobbet går ut över barnen hemma", "jag ska skola om mig" osv osv. Nej så vill jag ju inte ha det.

 

Men men, vad det än blir så blir det nog bra :D Jag har fortfarande hopp om min framtid, haha. Ikväll finns det hopp, då ska jag nog träffa Malin och Sanna och gänget. Är tidig imorogon, men man är bara ung en gång!


Ännu en dag

Ännu en underbar dag har paserat. Synd att det går så fort, det är ju ändå rätt roligt att leva, eller hur? Jag och Sanna tog oss en tripp till Carro och hennes nya lägenhet i Johanneberg. Så himmla fin! Där hade jag gärna bott. My, Kimia och Lina var där också. Vi fick fika, och så hade My med sig sin lilla son Milo som jag såklart är helt kär i. Han hade på sig blåbärsmössan som Sanna har tillverkat :)


Underbara Milo


Sen åkte jag och Sanna till stan och fikade på Vanilj med Annie. Alldeles för sällan jag träffar den tjejen. Men det blir det ändring på ;) Jag och Annie bestämde att vi ska åka och hälsa på Sanna i Värnamo nästa vecka. Det ska bli mys!

 



 Vilka söta tjejer :)  


Sconesfrukost

Mamma väckte mig imorse och hade bakat scones, söta mamma. Så en bra start på en härlig ledig dag :) Vi får väl se vad dagen har mer att erbjuda.


Hattragg på påskafton

Kvällen igår började med en utsökt middag hos familjen Ryding. Mums vad gott det var med lamm! Kan berätta att vi hade poängpromenad och att jag lyckades få NOLL poäng. Det är ändå rätt skillat. Oddsen säger ju att man borde träffa något rätt. Bara därför fick jag skrapa en trisslott där jag vann 50 kronor. Grattis till mig. Sen drog jag, Sanna, Malin och Linn in till stora staden för att partaja. Vi skulle börja på Viktoria för att sedan dra vidare, men vi fastnade där hela kvällen av många underliga anledningar. Och till Katta vill jag säga att vi inte behöver ha någon raggningskväll, för jag vet det ultimata tricket nu. Ha hatt. Hatten är det som gör det. Alla som har hatten får napp. Oavsätt om man vill eller inte. 
En lyckad kväll med mycket dricka och trevliga människor. Slutade hemma hos Kristin Trens klockan halv fem då jag och Malin tog en taxi till krokslätt där jag fick sova gott och äta mumsig frukost. Tack söta du.

   

Idag var vi och fikade i majorna en stund på förmiddagen. Sen ville Andreas ha lite hjälp med sång på livsrum, så jag fick sjunga lite med min vackra dagen efter-röst. Nu har jag precis ätit och ska kolla på Skavlan på SvT Play. Fattar ni att livet leker eller? VI ÄR LEDIGA IMORGON OCKSÅ! Eller i alla fall jag.
Tjofadderittanlambo.


Lördag

Idag är det lördag och påskafton. Och vädret är helt underbart! Strålande sol. Jag gick hem till mina kära kusiner Simon och Oskar med påskägg. Vi satt i solen och jag fick pannkakstårta. Mumsigt.




MUMS!

Nu ska jag göra mig iordning för att åka hem till Sanna och äta middag med våra föräldrar och gänget. Malin D kommer dit också, ska bli så mysigt att träffa henne. Sen ska vi ut.
Ha en underbar påskafton nu allihopa för det ska jag ha :D

Fredag

Jag sov hos Lukas, och Tilda var så gullig och gjorde pannkakor till oss. Det var mysigt. Jag var väldigt trött efter ganska lite sömn, så jag sov en stund på dagen. Min kära bror Patrik fyllde 19 år dagen till ära och skulle ha lite kompisar hemma. Därför fick vi inte vara kvar hemma så jag, mamma och Magnus var hembjudna till familjen Hagman. Vi fick havsafrikana. SÅ GOTT! Det ska jag göra någon gång. Pannacotta till efterrätt. Jag åt så jag mådde illa. Haha. Sen hade härliga Begnt fixat så att Påskharen varit där så jag och Julia fick leta påskägg. Fick en chokladhare från Lindt. Så gulligt! Det var en mycket trevlig kväll och jag undrar alltid varför jag och Julia inte träffas oftare. Hon är helt underbar! Det känns så bra att man fortfarande håller kontakten. Det finns ändå ett band när man legat på BB ihop :P


Torsdag

Skärtorsdag. Jag var trött som en gris på morgonen men tänkte hela tiden "jag slutar vid halv två, detta klarar du, fyra dagars ledighet väntar". Men sen fick jag reda på att den andra personalen var sjuk, så jag fick stanna hela eftermiddagen. Det var bara att glömma att man var trött och jobba på. Tur att man trivs så bra på jobbet.
   Sen var det träning direkt efter jobbet i tre timmar, jag var NÅGOT trött när jag kom hem. Men det var bara att ställa i duschen, för utgång väntade. Vi var på Viktoria och hade faktiskt riktigt kul. Jag blev pigg när jag fick lite goa grejer i mig :P Fick smått panik när Oliver kommer in med en shotkanna. Bao! Jag som inte tycker om att shota, men det blev ju bara roligare.



       
      

BurgerKing Nattamat. Mums. Sen sov jag i majorna :)

Onsdag

Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera bloggen nu i veckan tänkte jag att jag gör ett inlägg för varje dag sen i onsdags.
Onsdagen var tervlig. Jag, Lukas, Sara, Oliver och Niklas var och kollade påNy Musiks ettors 70-talskonsert, Lukas lillasyster Tilda går ju i den klassen. Det var faktiskt en mycket underhållande föreställning, och Tilda var grym!

   

Efterår var vi på Majornas bar och kollade på Arseal - Barcelona. Det var trevligt, men det blev rätt sent, skulle ju börja tidigt dagen efter. Men, men kort dag och sen 4 dagar ledigt, då kan man vara trött en dag ;)

 

Pusshej

RSS 2.0