Tumbling 2

Då har man avklarat tumbling 2 denna helgen. Så skönt! Nu har jag faktiskt gått alla kurser jag vill ha. Känner mig inte direkt redo för trampett 3 och såna hemska kurser. Haha. Glömde min väska i hallen, så jag och Robert ska ha en liten dejt vid halv tre så jag kan få tillbaka den. Störande. Men men, igår var jag på middag och bio med mamma, Magnus och Lukas. Väldigt god mat och bra film! Jag måste måste måste hitta en vikarie till min privatlektion nästa vecka. Varken Sofie, Katta eller Sara kunde. Någon som känner för att ställa upp? :) 

Denna vecka vill jag verkligen fösöka träffa farmor, mina kusiner, pappa & Eva-Lena och egentligen mina vänner. Men det kommer jag antagligen inte hinna. Jobbar alla dagar utom tisdag och även i helgen. Kanske kan jag hinna träffa farmor på tisdagen då. Tänkte att jag kunde träffa pappa och dom idag kanske över en fika, men jag känner mig dum om jag inte kollar på Lukas dansuppvisning idag. Varför ska jag alltid känna mig dum? Jag har helt klart för lite tid. Måste dra ner på något. Men vad? 

Tjolahopp 

Snart snart snart

Kommer min älskling hem till mig! Så underbart att han är hemma i helgen, trots att jag inte kommer ha så mycket tid över. Ska nämligen gå tumbling 2 i helgen (gymnastikkurs) och det kommer ju ta en hel del tid. Men jag ska i alla fall hinna med att gå på bio på lördag och se flickan som lekte med elden :)

Har jobbat på Låkeberget igår och idag. Kanske kan man få lite tider där då :) Alltid bra när dom ringer från något nytt ställe. Just nu står min lillebror och steker hamburgare till mig snäll som han är, så jag får väl gå och äta. Sen blir det gympa och så kommer ju förstås Lukaaas.

Pusshej


Mysigaste på länge.

I lördags hade jag min första privatträning. Gick väl helt okej, men det finns otroligt lite redskap i Jättestensskolan. Får väl hitta på fler övningar med plintar och mattor. Trodde kanske att tjejerna skulle blir rädda för mig så som jag tvingade dom att stretcha och köra styrka, dom var rätt trötta. Men jag fick ett Sms av en av mammorna på vägen hem: "Oj vad nöjd hon är, tack!" Så det kändes bra ändå. Mitt problem nu är bara att jag dubbelbokat mig två helger i rad så jag måste ställa in båda. Vet inte hur jag ska lösa det :( Men men, får hitta på något.

Efter träningen i lördags satte jag mig på tåget till Malmö för att träffa min underbara. Det var hur mysigt som helst, vi promenerade genom stan hem till lägenheten. Jag var rätt trött så det blev McDonalds och Idol den kvällen. På söndagen följde jag med honom till hans danslektion. Haha det var två killar med, den ena var Lukas och den andra var ledaren. Man såg inte vem som var ledaren eller vem som var eleven. Ändå hade tjejerna övat mer än Lukas eftersom han var i Göteborg förra helgen. Han är duktig faktiskt :) Senare på kvällen gick vi ut och åt på en jättemysig uteservering. Dom hade sån infravärme att det brände, sån skulle man ha på altanen! Sen gick vi hem, kollade på film och åt chips & dipp. Världens mysigaste helg med världens mysigaste kille!

Denna vecka har jag inte fått något jobb. Ganska tråkigt. Fick klart mitt CV idag i alla fall, får gå runt och lämna det i veckan hade jag tänkt. Ikväll ska jag på Törs Vi Landa-kväll och kolla på vårens uppvisning jag var med på. Kanske inte det bästa framträdandet jag gjort, behöver inte kolla på det, men det är många mysiga människor där jag vill träffa. Framförallt min älskade FRIDA som jag saknar så sjukt mycket!!

Puss på henne och på alla er andra!

Underbara Lukas

Alltså jag bara MÅSTE berätta för alla att jag har världens bästa pojkvän. Jag är så himmla kär i honom. Ibland undrar jag hur han, som bara är en människa, kan styra hela mitt känslosystem och mina drömmar. Hur jag kan ligga på kvällen och ha lite ångest, bara tänka på honom och bli glad igen. Varför just han? Det måste ju finnas många människor som är lika trevliga, omtänksamma och kramgoa som min Lukas. Ändå kan ja inte tänka mig någon annan. Han är bra så bäst. Tänk om alla kunde få ha en sån människa i deras liv. Vad glada alla skulle bli. För även om livet är lite halvtråkigt just nu så gör han mig så lycklig! Det är ju inte direkt jobbigt att gå och lägga sig på kvällen när man vet att det sista man gör innan man somnar är att man hör hans röst i telefonen säga "God natt min älskade Matilda". Alla borde få ha det så!

Var bara tvungen att skriva av mig lite, spricker väl annars. Lukas, jag älskar verkligen dig! Huvudsaken är att det är du och jag <3


Helg igen!

Det är så TRÅKIGT att inte ha något att göra. Måndag/tisdag kunde jag inte jobba på grund av min fot, och torsdag/fredag fic jag inget jobb. Så det är bara onsdag jag jobbat denna helgen. Har fått gjort en del annat dock, men idag har varit seg. Igår var jag i stan och fikade med Linnea. Underbara Linnea. Har inte träffat henne sen vi tog studenten, så det var riktigt trevligt. Vädret var på våran sida också, det blev en riktigt skön dag. Det är sådana dagar man är glad att man inte har jobb.

Nu har jag suttit i över en timma och försökt få in en bild här från cafét, men jag får inte in bilden i datorn. Jag blir GALEN! Vad gör jag för fel? Har verkligen gjort allt, använt alla skivor och inställningar man ska. Och det står ingenting om hur man gör i bruksanvisningen. Nu tycker jag inte om min mobil längre. Inte för att det var en jättefavorit innan, men nu tycker jag ännu sämre om den.

Ja såhär har min dag varit. Lite gnällig. Men det är ju fredag och idol kommer ikväll, ska mysa med min mammi. Ni får se på Linnea en annan dag. Imorgon ska jag hålla min första privatträning i gymnastik. Känner mig lite nervös. Tänk om dom har värsta förväntningarna eller om jag inte vet vad vi ska göra. Får nog planera och skriva ner på ett papper. Jag hoppas det går bra. Sen ska jag kanske till Malmö imorgon till min älskling :D (Om ekonomin tillåter vill säga). Åh vad jag längtar efter honom.

Puss och Kram

Grattis mamma :)

Idag är det min mammas dag, hon fyller nämligen hela 47 år. Grattis mamma, jag älskar dig! Jag har haft lite svårt att komma iväg och köpa present till henne me kryckor och allt, så min (och Lukas) present blev att hon, jag, Lukas och Magnus ska gå ut och äta middag och sen gå på bio och se "flickan som lekte med elden". Jag fösökte snickra ihop ett fint kort till henne med rosetter och hjärtan. Blev ganska fint tycker jag. Sen hade vi lite kalas med världens godaste västerbottenpaj och sen glass, maränger, bananer, grädde och nutellasås. MUMS!







Har börjat läsa "Låt den rätte komma in". Verkar ju helt sjuk! Men den blir kanske bra. 
Idag har jag i alla fall kunnat gå på min fot lite grann så jag ska göra ett försök till att jobba imorgon. Hoppas den är bättre då. Ska iofs bara jobba till klockan ett så det blir väl en bra början :) Sen blir det kör på kvällen och efter det andra avsnittet av idol :) Me like. Nej nu ska jag lägga mig och ringa min underbara. Ska ju faktiskt upp tidigt imorgon.

Puss och god natt 

Ajajaj

Det hjälper ju inte att man köpt nya fina stövlar när man fått jobb på snäckeberget om man är klantig nog att gå och stuka foten! Det hde ju inte sett så fint ut om jag studsat omkring på gården på kryckor. Dessutom är jag väldigt dålig påatt gå på kryckor. Man får ont i händerna. Jag trodde att det var gymnasterna som skadade sig, inte tränaren!? Dom gör liksom 100 hopp och då är det rätt svåra hopp. Jag skulle göra ETT hopp och det skulle bli en kullerbytta. Det blev det inte. Jag hamnade på huvudet. Synd att ingen såg mig, det såg nog rätt roligt ut.

Ikväll blir det gymnastik igen. Hoppas denna träningen går lika bra som den förra och att dom nya tjejerna kommer idag igen, dom kan nog bli duktiga. Om inte annat såg deras skruvar riktigt bra ut.

Tänkte bjuda på några härliga gympabilder från barndomen :)




Massor med skoj i helgen

Äntligen helg! Härligt att vakna och det står smoothie, färska frallor, nybryggt kaffe och kokta ägg på bordet. Att melodikrysset börjar klockan 10 är bara ett plus. Igår fick jag äntligen träffa Sanna. Vi åt glass och kollade på Mamma Mia, men jag somnade som vanligt :P

Jag har räknat ut att jag nu tränar gymnastik (om vi får tillbaka våra söndagstider grrr...) 16, 5 timmar i veckan, vilket ger mig 3510 kronor i månaden. Fast jag får det som en klumpsummatill sommaren.  Det blir väl då 17550 kronor. Det är ju helt okej. Sen om jag skulle jobba heltid på det och bor hemma kanske det blir en del att lägga undan. Underbart att tänka så nu när jag är helt pank :P

Idag skulle jag äta lunch med Sanna och Frida, men klockan 12 var för tidigt för dom så dom vill inte äta med mig :'( Ska nämligen ha möte och gympa mellan 1 och 5. Sen träffa Lukas och kanske gå hem till Sara ikväll :D  <3 Och imorgon ska vi sjunga på Jacks dop. Jag hoppas det går bra. Sen är det kick off med gympan där jag ska få lära mig hur man passar. Eller om jag lär andra, vi ska i alla fall dela med oss av våra erfarenheter. Eller något. Det enda jag vet är att vi ska få mackor. Men nu ska jag dra med mig min mamma och köpa gummistövlar. Jag kan inte jobba på dagis utan stövlar!

Puss

Sista sommardagen

Oj vilken härlig dag det har varit idag. Strålande solsken och 25 grader varmt. Härligt att vara på förskola en sån dag, att se alla små knattar springa omkring i solen och leka. Slutade klockan 1 så jag åkte hem och la mig i solen och läste, somnade iofs, så jag vaknade av att mamma och Gustav stod som två fån lutade över mig. Bästa power napen jag tagit i alla fall :) Man får njuta, imorgon blir det kallare igen. Det var nog sista sommardagen för i år. Nu kommer hösten, det är ju också en väldigt mysig årstid.

Har varit med min underbara mamma resten av dagen, vi har kollat på filmer från när jag var liten. Haha finns en del kul att se där. Min dansstil har ju inte förändrats märkbart sedan 1990.

Imorgon blir det förskolan igen, men jag börjar inte förrän nio. Och efter det är det kör! :D Det är så kul fortfarande, men jag kan ju inte gå kvar där längre, jag är ju alldeles för gammal. Men en termin till i alla fall. (Tänker jag varje termin :P) Träffar ju aldrig Elin eller Sandra annars, och det vill man ju göra sisådär en gång i veckan. Och snart är det ju jullåtar på gång, det älskar jag!

God Jul!

RSS 2.0