Det nalkas nytt år

Nu är allt fixat och klart inför nyår. Det blir nog lugnt i år, bara ett par stycken med middag, champange och raketer. Passar rätt bra eftersom jag inte har varit så jätteglad det senaste. Och vem har sagt att det inte kan bli party bara för att man är få? Kolla bara förra helgen då vi var fyra stycken och dansade all night long. Hihi det blir nog trevligt.
   Är lite nervös för hur det nya året ska börja, jag brukar alltid bli så deprimerad i början av januari när allt blir som vanligt och jul/nyår är över. Men jag har bestämt mig att 2010 ska bli ett bra år. Jag ska ha riktigt kul, jag ska resa (förhoppningsvis bli bättre med min fobi) och jag ska bli KÄR. Det är mitt mål, det finns ju inget man blir gladare av. Så om det sitter någon snygg trevlig kille där så är jag en pigg och glad tjej på 20 vårar som gillar långa månskenspomenader och mysiga hemmakvällar. Nej skämt åsido, men sedan 2003 har jag ju varit kär i alla fall någon gång på året varje år, så jag borde ju bli det i år igen eller hur? :P Haha fan vad jag babblar.
   Idag har jag i alla fall varit med Sanna och handlat, haha bara det kan vara roligt. Sen gick jag hem och tog ett bubbelbad ute i minusgraderna. Det var härligt kan jag säga, men mamma var lite orolig för mitt huvud så hon kom ut med en tomteluva till mig :) Sen åt vi mumsig mat, klyftpotatis och ostfylld fläskfilé med jensens favoritsås. Sen fick vi även glass, det blir till att börja träna efter nyår i alla fall. Fast inte den första för då är man deppig och ska äta godis och kolla på film! Trevligt det ska bli.

Pusshej


Hejsan

Igår åkte jag och Sanna in till stan för att shoppa lite. Vi gick in på Indiska sen undrade vi om vi inte skulle dricka kaffe istället. Det var nog årets sämsta shoppingdag. Vi gick bara in och ut ur affärer. Sanna fick köpt sig ett linne och jag en kjol. Sen mötte vi upp Frida och Viktor för en fika. Eftersom jag suktat efter sushi hela dagen köpte vi det och åt det på mammas jobb. Sen hade jag, Sanna och Katta filmkväll med Låt den rätte komma in och godis :)
   Imorse fick jag ett ryck och gjorde pannkaksfrukost till mina syskon. Ikväll ska jag hem och ha en trevlig kväll tillsammans med pappa och familj. Mysmys.

Pusshej

Juldagar

Julen har varit trevlig tycker jag. Julafton firade jag först hos pappa, sen hos mamma, men sen på kvällen tog jag och min bror taxi (?) hem till pappa och fortsatte festen. Bästa julklappen var en ny I-pod, väldigt bra! Vi spelade sällskapsspel och hade allmänt roligt. Jag gick och la mig vid fyra någon gång tror jag, men dom andra fortsatte till klockan halv sex. När jag vaknade på morgonen stod det en full gin/tonic på nattduksbordet, haha. Var inte så sugen på det då. Jag var bakis trött och hade en deppdag dagen efter, så jag orkade inte gå ut som resten av Sverige.
   Dagen efter det, den 26 dec, fick jag ett ryck och impulshandlade en platt-TV till mig själv. En Philips LCD-tv 32" för 4,5. Tycker det var ett bra pris. Så nu har jag möblerat om och gjort fin i mitt rum med min nya TV. Mysigt blev det. På kvällen var jag, Sanna, Frida och Viktor hemma hos mig och drack vin och hade trevligt. Väldigt trevligt kan man säga. Vi tömde flaska efter flaska och dansade till härlig 90-talsmusik. När Sanna hade börjat dricka öl (det händer inte förrän Sanna har fått i sig aningen för mycket alkohol) kände vi att det var dags att fortsätta vårt party hos Sanna där mina föräldrar var. Där spräckte pappa byxorna, det tyckte Sannas pappa var väldigt roligt. Jag vandrade hem på natten och var hemma vid halv fem ungefär.
   Idag har jag hälsat på mina kusiner i Onsala, en trevlig dag och det är gott med kaffe dagen efter. Nu sitter jag i mitt fina rum och njuter av min nya tv. Förresten filmade jag igår med min I-pod. Jag kopplade in den till tv:n och woala där stod vi och dansade på skärmen. Roligt med nya prylar.


Julklappsutdelning


Pusshej

Nu tändas tusen juleljus

Det är såå mysigt med jul! Idag har min underbara bror Gustav varit med mig i stan och handlat mina (våra) sista julklappar till alla kusiner. Känner mig rätt nöjd med alla. Sen har jag varit hemma och bara haft det allmänt mysigt. Tänkte att ni kanske ville se våran fina gran som står och väntar på att det ska bli julafton. Eller förresten, det är ju julafton.

God Jul!


Dag nr 2

Även andra dagen på mitt lya liv var en trevlig dag. Det första och det absolut bästa var att jag fick träffa världens bästa Frida. Vi promenerade först, sen var vi i stan och åt sushi och fikade :) Det blev en trevlig heldag med mina två tjejer. 




   Sen åkte jag hem och åt en god middag hemma (med julmust!). Magnus föräldrar var hemma hos oss och firade lite jul. Måste även berätta att vi har fått hem två stycken marsvin (harar enligt Gustav) som Ebba ska få i julklapp. Jag satt och myste med Punk (den andre heter Indian) men det var bara mysigt tills han kissade ner mina kläder.


Punk är den brunvita och Indian är den stora gråa


Vi satt och pratade lite efter maten när Patrik och hans käcka kompisar kommer på idén att åka snowboard vid golfbanan. Jag och Jennifer var sugna på att åka med så vi slängde in stjärtlappar och en uppblåsbar snowracer (själklart var min superstjärtlapp från julklappsleken med) och så åkte vi dit. Vi var ett udda gäng måste jag säga. Vet inte hur dessa människor kände varandra eller vad jag gjorde där. Men men, det var trevligt. Men det gick ju ungefär lika fort upp som ner, det var ju inte så roligt. Vi åkte istället till en backe uppe i skogen vid röds. Hjälp det var den brantaste och längsta backe jag varit med om. Jag vågade inte ens åka stjärtlapp. Men vissa människor åkte och flög på varandra åt alla håll och kanter, jag skrattade mest.
    Sen bestämde vi oss för att åka hem. Gustav och Andrea kom dit för att åka pulka med oss, men eftersom vi var på väg hem åkte dom efter oss hem. På vägen träffar vi på Christian Sandholms bil, så han kör också efter oss. När vi svänger upp för en backe för att lämna en av pulkaåkarna stannar Gustav och Christian med sina bilar där nere. När vi släppt av honom och åker ner för backen står inte bilarna kvar, men när vi kommer ut på vägen ser vi dom två bilarna med varningsblinkers på. Jag tänkte att nu har väl så klart Gustav krockat med mammas bil. Men det var tydligen Christian. Hans bil stod med rumpan i vädret i ett dike som var väldigt djupt. Det blev också roligt att försöka få upp den ur diket. Magnus (mammas man) fick komma ner med lina så fick vi dra och putta upp bilen. Så det gick bra till slut. Tog fin bild på den med hjulen i luften, men jag vet inte hur man får in den på datorn.
   Sen gick alla hem till sig så drack jag, Gustav, Andrea, Patrik, Jennifer och Martin varm choklad med vispgrädde. Nu ska jag snart gå och lägga mig och göra mig redo för en ny härlig dag. Då blir det julklappsinhandling.

Pusshej

Nya livet har börjat!

Japp nu har mitt nya liv börjat då jag ska bli glad. Som ni kanske fattat har jag och Lukas gjort slut. Så nu är mitt nya liv ett singelliv. I söndags hade vi en lååång dag på Vingen, vi sjöng bakom Maries solister. Trevligt. Vi åt Sushi, lika gott som super sushi, så det är mitt nya hängställe känner jag!


Sandra, jag och Sanna när vi ska äta sushi.

Jag är glad redan nu, för idag har jag haft SOVMORGON! Åh vad jag längtat efter denna dag. Igår var första dagen på det nya livet, jag måste säga att jag hann vara effektiv. Jag jobbade först 8-16, sen åt jag tacos på kvällen med familjen (och drack julmust), sen åkte jag till Frölunda Torg (!) och köpte julklappar, sen åkte jag hem och trodde att jag skulle ta emot Frida från Paris, men det var så försenat att jag och Katta åkte in till stan och firade min älskade Sara som fyllde 19 år. Grattis min söta <3


Sara på vår Greklandsresa i år :)


Det kändes som att det blev en väldigt lång dag, men bra. Idag fick jag som sagt sova ända till tio i tio så jag är väldigt glaaad idag. Snart ska jag promenera och kolla på Torslandaskolan (eller ja, betonggrunden som finns kvar) med Frida och Viktor, sen ska vi in till stan, möta upp Sanna, äta sushi och fika. Ska bli så mysigt :)

Pusshej


Julklappar!

Äntligen är en dag till över, idag har det varit avslutning med mina privatlektioner och med RM-tjejerna. På privatlektionen hade vi lite uppvisning. Det blev faktiskt väldigt lyckat och jag kände mig stolt, tjejerna var verkligen duktiga. Trodde inte att dom skulle bli så mycket duktigare på 1½ timme i veckan. Men från att ha burit runt dom i flickisar till att köra själva på hård matta. Det tycker jag är riktigt bra! Jag fick en fin present av dom, tvål hudkräm och handkräm me Olivolja. Behövligt!
   Sen hade vi avslutning med RM. Antagligen hade vi inte låst vårat föråd ordentligt förra träningen, så någon snäll människa hade hängt på ett annat lås på dörren. Så vi hade inga redskap, men vi tränade på det som fanns och sen fikade vi och så fick vi tränare en underbar julklapp av tjejerna. Årets bästa julklapp än så länge. Det är en ljusstake som ser ut som en liten tomte.


Den söta tomten :)


Mitt nya liv

Alla som känner mig vet att jag gått och snackat om att mitt nya liv ska börja på måndag. Då ska jag inte ha någon gympa, jobb eller kör. Men så stod jag och snackade med rektorn igår och råkade hosta upp att jag skulle vara ledig måndag tisdag och handla julklappar. Då ger människan mig jobbtider måndag tisdag nästa vecka. Asså jag höll på att börja gråta. I flera veckor har ajg pratat om att på måndag, då ska jag inte sätta klockan, utan sova tills jag vaknar av mig själv. Men nej, då ska man jobba klockan 8. Bajs! Och så kommer Frida hem, Oliver vill jag träffa och massa skit. Jag orkar inte :'( :'( Och när ska jag handla julklappar? Nu kom jag precis hem från min privatträning och min RM-träning börjar om en halvtimma. Så det hinner jag ju inte. Såg precis att det iofs var öppet i Nordstan till 20.00, kanske hinner jag ikväll. Imorgon blir det sång på vingen hela dagen, så då hinner jag inte heller. Så det blir antagligen att jag åker in dagen innan julafton. LYCKAT! Haha.

Nu ska jag till träningen. Pusshej


Manodepressiv?

Alltså jag förstår inte vad det är med mig. Jag är jätteglad på jobbet och idag när jag kom hem kände jag mig nästan glad, hade tänkt att städa och allt. Men så fastnar jag framför datorn, lyssnar på sorglig musik och tänker på sorgliga saker och så blir jag ledsen. Idag blev jag jätteledsen, bara grät och grät för småsaker (nej jag har inte mens). Sen var det dags att gå till kören, jag bestämde mig att gå i minusgraderna idag. Tårarna bara rann hela vägen, jag tänkte att jag skulle vända och inte gå till kören. Men jag skulle ju köpa present till Andreas, det var ju avslutning idag. Jag genade över kyrkogården och så fick jag syn på en grav som sågny ut med massa nallar och lyktor. Jag såg på fotot och upptäckte att det var en tjej från min klass i högstadiet. Då blev jag ännu mer ledsen. Som tur är får Sandra och Elin mig alltid på bra humör så det var ändå roligt att vara på kören. Då försvinner verkligen allt det ledsna. Jag fattar inte varför jag är sån här. Kan jag inte bara vara glad hela tiden?


Decemberlycka

Nu är jag inte arg längre. Faktiskt nästan glad. Jag tycker om december så mycket, det är tur att det är en så mysig månad, annars hade jag nog varit deprimerad nu. Idag hade vi julbord till lunch. Härligt! Vi gjorde så fint, sopade, gjorde långbord och jag pyntade med röda/gröna/vita servetter. Det är roligt att pyssla på jobbet så. Det var faktiskt ett riktigt bra julbord med allt. Jansson, sill, lax, ägg, köttbullar, korv, potatis, vörtbröd, och det viktigaste av allt: JULMUST! Det är något av det godaste som finns. (Näst efter sourcream/onion-chips med onion-dipp :P). Sen gick vi mätta som vi var ut på gården. Och det snöade så fint. Jag och barnen fångade snöflingor med tungan :)

Imorgon börjar jag egentligen 10, men jag ska vara där halv 10 för då börjar julfesten. Vi ska dansa runt granen och så kommer Santa Claus. Fast det är ju så klart ingen som vet. Hoppas han har något till mig också.


Gaah

Ibland blir man bara så sur och ledsen. Jag har lärt mig att man aldrig ska blogga när man är arg, för man skriver bara saker man ångrar. Men varför måste vissa människor vara dumma?

Lusse lelle igen

Jag tycker verkligen om lucia, det är en så fin dag. Den började fint. Mamma hade varit uppe klockan halv 7 och tänt brasa och massa ljus, kokat kaffe, tagit fram pepparkakor och bullar och så kollade vi på lucia på tv :) Bara det att när jag precis går upp kommer min bror hem, då har ju han varit på fest. Målad i ansiktet är han också. Trevliga kompisar har han.

Sen hade vi gympauppvisning. Det var väl trevligt, och härligt att det är över med första gympagruppen nu. Sen åkte vi hem till mammas jobbarkompisar i Askim på deras årliga julfest. Det var mysigt, och det fanns massa gott julgodis. En mysig luciadag helt enkelt. 
En vecka kvar tills allt är över!! Åh jag längtaar...

Puss

Lusse lelle



Min kamera är ju kanske inte den bästa i världshistorien (eller så kan jag bara inte inställningarna), men man ser nästan hur UNDERBAR Reginas konsert var. Här kör hon Samson, det var riktigt häftigt med ljuset och Regina vid sin flygel. Laughing with är den absolut bästa låten enligt mig. Puss på henne.

Idag var det luciakröning i Torslandahallen. Det är samma visa år ut och år in. Det enda som förändras är att scenen blir mindre och mindre, att den förflyttas framåt varje år och att publiken blir färre. Resten är sig likt. Det tar alldeles för lång tid, folk somnar nästan efter 45 nummer. Janne Rydén pratar om ovesäntliga saker och ljudet strular. Då tar det ännu längre tid. Sen ställer sig de små tjejerna och kör en rockversion av Staffan Stalledräng. Vem vill höra det? Vart är världen på väg? Men det värsta av allt är att varje år när Uffe ska säga vem som blivit lucia (vilket med alla små kompisar väntar spänt på hela kvällen) så mumlar han lite för sig själv i miken att kandidat nummer 6 (eller vad hon nu var) ska ta ett kliv framåt. Ingen fattar att hon blivit lucia. Det är först när förra årets lucia sätter kronan på toppen av verket som folk applåderar, då fattar dom att hon är "Torslanda lucia 2009". (Fast det roligaste var ju att lucian trodde att det var dags att tåga ut och började denna parad helt ensam tills hon upptäckte det och fick vända. Även en av tärnornas skrattanfall som slutade i att hon gick av scenen utan sitt tåg var ganska roande).
   Jag antar att uff uff uffe inte tycker att det är särskilt spännande att se vem det är som blir lucia, och ärligt talat är det nog inte så många som bryr sig i publiken heller, men för dessa tjejer och deras kompisar är det ju typ hela livet som står på spel. Han måste ju låta spänningen vara en stund. Jag minns själv hur det var för fem år sen när jag själv stod där och ljuset bara skakade. Haha jag kan inte förstå hur det kunde vara så stor grej. Bara för det måste jag bjuda på en härlig bild från när jag var med och vi sjöng på Gustaf Adolfs torg :)



Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig. Jag ska gå upp 7 imorgon med mamma och kolla på lucia på tv. Koka lite kaffe, tända en brasa och bara mysa i morgonrock. Myspys.

Glad lucia! (Eller vad säger man hihi)

Regina ikväll :D

Nu är det inte långt kvar. Nästa vecka är min sista jobbvecka och gympavecka. Sen är jag LEDIG LEDIG LEDIG! Jag ska få sova en hel natt utan att sätta klockan, det har jag typ bara gjort när jag haft feber denna terminen och då sover jag ändå lite. Då ska mitt nya liv börja, åh jag ska träffa alla jag saknat och bara tänka på mig själv, göra saker som jag tycker är roligt!
  Denna terminen har jag varit ganska nere, ledsen för att jag aldrig kunnat hälsa på någon eller göra något kul för jag har haft gympa hela tiden.


Ikväll ska jag på Regina Spektor :D<3 Det kommer bli apabra. Det är jag, Sanna, Elin och 10 av Sannas klasskompisar. Vi ska förfesta lite i majorna och sen ska vi bara njuta av konserten, sen ska vi ut. Fast självklart måste jag åka hem ganska tidigt eftersom jag har gympa imorgon bitti :P

Tänkte bjuda på en bild från våran julkonsert i söndags som jag snott av Kristoffer Berglund


Måndag wiie

Det var ändå en bra helg. I fredags åt vi middag hela familjen hos pappa, på lördagen hade jag först träning, sen sjöng vi på amhults torg. Brrr kallt var det minsann. På kvällen åt vi middag och spelade paketleken, det var jag, Sanna, Linn, Malin, Adam, Garcia och Malin. En trevlig kväll. På söndagen hade jag träningar och sen hade vi vår årliga julkonsert i kyrkan. Det gick nog bättre än förväntat :) Karin sa att det var det bästa vi någonsin gjort, så du missade något Sanna!

Nu ska jag till jobbet, idag får vi öva på julsånger, vi har ju luciafirande på fredag. Mysigt!

Sen måste jag säga att jag saknar en viss person så mycket att det gör ont i hela kroppen :(

Hejdå

RSS 2.0