Slutet har just börjat mellan dig och mig


Ill close my eyes, then I wont see

The love you dont feel when youre holding me

Morning will come and Ill do whats right

Just give me till then to give up this fight

And I will give up this fight

cause I cant make you love me if you dont

You cant make your heart feel something it wont

Here in the dark, in these lonely hours

I will lay down my heart and Ill feel the power

But you wont, no you wont

cause I cant make you love me, if you dont


Trevlig dag

Jag var inte världens lyckligaste människa imorse. Hade tänkt att gå ut och gå, lyssna på musik och bara tänka. Istället drog Sanna med mig in till stan och vi shoppade, åt sushi och fikade med Malin, Garcia och Matea. Mateas syster Andrea tittade förbi en stund också. Sen åkte jag, Sanna och Malin hem till Sanna, drack vin och åt god mat. Det blev en mycket trevlig dg trots allt. Fast jag blev allt lite rund under fötterna :P Och så ska man jobba imorgon. Men men, det är smällar man får ta.

Jag har tänkt att jag ska lägga upp fler bilder och göra min blogg lite roligare. Bara det att min kamera är så dålig när det är mörkt. (eller ja, jag är dålig). Men jag tänkte i alla fall bjuda på en bild från kvällen :)

Malin och Sanna :)
Malin och Sanna :)
Tack för en härlig dag tjejer. Tur att det finns sånna som ni.

Jaha

Jag har inte sovit många timmar inatt. Gick upp klockan 7, orkade inte försöka mer.
Jag ville ju inte att det skulle bli såhär. Varför kan inte jag få bestämma hur mitt liv ska se ut?
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig.


Lilla stackars mamma

Min älskade lilla mamma har väldigt ont i sin rygg.
Igår skulle hon ta sig från köksbordet till soffan. Det tog en stund. Hon var ganska så ledsen. Imorse ringde hon och väckte mig (från övervåningen) och sa att jag skulle skjutsa henne till kiropraktorn eftersom hon inte skulle kunna köra själv. Så det gjorde jag. Fick hjälpa henne på med skorna, det känns som att man är på jobbet fast dom inte ringt idag. Hon har bara lite större fötter.

Jag tycker så synd om henne. Hon får inte sitta i soffan, hur ska man titta på idol då? Jo, hon får gå runt, stå eller ligga på golvet. Mysig fredags kväll det blir. Och detta ska hon hålla på med i tre veckor efter att hon blivit bra. Och hon kommer ju inte direkt bli bra nästa vecka. Tänk att inte få sitta i sin soffa hemma på flera månader. Fy sjutton.

Nog om henne, idag kommer Sanna hem och hon ska stanna en vecka. Yeeeey :D Idag hoppas jag att vi kan ha myskväll med idol och imorgon ska vi gå ut. Och om jag inte får några jobb nästa vecka så kan ju hon och jag promenera, fika och massa mysiga saker för hon är ju hemma på dagarna. Underbart! Jag ska hämta henne vid centralen vid halv fem. Längtar!

Pusshej

Mysig morgon

Imorse väckte mamma mig vid 7. Jag hade inte fått något jobb men jag gick upp, tog på mig myskläderna och åt frukost med mammi. Det skulle nämligen komma hit en fönsterputsare klockan 8. Så då kan jag inte ligga och sova. Jag och mamma tittade på nyhetsmorgon. Fönsterputsaren kom hit och det kostade 450 kronor in-och utsidor i hela våran villa! Fatta vad billigt i som har så mycket fönster. Trevlig var han också. Han fick kaffe och så :)

Eftersom jag inte fått något jobb bestämde jag mig för att åka med mamma till jobbet och hjälpa henne lite. Fastnar bara vid tv:n eller datorn annars. Men precis då ringde dom och sa att jag ska börja jobba vid tolv. Riktigt skönt att ha denna morgonen, så är väl jag och mamma hemma samtidigt.

Fick ett sms av Frida igår. Åh vad jag saknar henne! Hon och Lisa jobbar som servitriser. Sån tur dom har! Hoppas vi kan hälsa på henna någon gång.

Pusshej


40 år och trebarnsmamma

Jag pratade med Oliver för några dagar sen. Han sa någonting som faktiskt fick mig att tänka. Han sa: "Matilda, slösa inte bort din ungdom". Och han har så rätt! Varje dag går jag till jobbet, sen till träning/kör. Ofta går jag direkt (Hinner inte äta) och kommer därför hem halv nio. Och så vill jag gå och lägga mig halv elva. Så det är inte mycket tid man hinner vara hemma. Sen när det väl är fredag är jag så trött att jag bara vill vara hemma. Sen har jag två träningar på lördagar så då hinner man ingenting. På söndan gör jag allt jag inte hunnit i veckan, dvs papper med gympan, städa mm. Sen är det måndag igen. Så håller det på. Jag minns seriöst inte när jag gick ut och drack en öl senast med mina vänner.

Jag är ju 20 år. Jag borde vara med kompisar, fika, snacka killar, festa, resa, ha kul. Men jag beter mig som om jag vore 40 och skulle försörja tre barn. Nej, så ska det inte få vara. Nästa termin hoppas jag på att Lukas bor i Göteborg, då ska jag avsäga mig minst två gympalag. Och lägga ner mina privatträningar. Kanske får någon annan ta ansvaret för Neppurt. I så fall kan jag hälsa på Sanna och Frida på helgerna :) Längtar tills jag får en ledig helg att man kan göra något sånt på!

I helgen är Lukas hemma. Därför skiter jag i mina två söndagsträningar, startar upp dom nästa vecka istället. Så jag kan vara med honom hela dagen. Det kommer bli den bästa dagen på länge. Och på lördag kommer Oliver, Adeline och Lukas och ska äta tacos, bada och dricka vin hos mig. Kommer bli så mysigt :D När ska jag hinna handla? Det ordnar sig alltid :D

Detta skulle bli ett kort inlägg :P Oops, klockan är över halv elva. Måste sova!
Godnatt!


Tisdag

Dessa två dagar har jag jobbat i en etta på skutehagen. Första dagen gick väl sådär, det var ingen som berättade vad jag skulle göra med barnen och vips så var jag själv. Så barnen fick ju berätta för mig att vi skulle äta, gå ut och så vidare. Lite dåligt, men på eftermiddagen kom Eric Bornhammar och jobbade med mig :) Det var ju trevligt, vi blev mamma och pappa där. Och så fick jag skjuts hem, tack. Idag gick det bättre, visste ju hur det gick till. Kan absolut tänka mig att vikariera mer där. Men jag kunde inte imorgon eftersom jag ska vara på Snäckeberget då. Synd, kanske kunde jag fått längre vik eftersom hon jag vikarierar för har ont i ryggen och inte vet när hon kommer tillbaka. Men men, jag trivs så bra på snäckeberget så det är trevligt att jobba där imorgon :)

Måste bara berätta att barn har så roliga funderingar:
"Har du någon pojkvän?"
"Ja"
"Vad heter han?"
"Lukas"
"Har han några vårtor?"

Haha underbara frågor dom funderar på. Jag ska fråga honom om han har några vårtor.

På lördag ska några från S club 7 komma hem till mig och dricka vin och bada. Ska bli trevligt. Kom på att Sanna är hemma i helgen. Så hon är också hjärtligt välkommen fast hon inte fått någon inbjudan på fejan. Men hon bor ju nästan här :)

Pusshej

Händelserik helg

Jag vet att jag är en dålig boggare. Det händer ju såå mycket hela tiden och den lilla tiden jag får över vill jag spendera med min familj, inte sätta mig och blogga. Men men, man kan ju göra det då och då i alla fall :) Denna helgen har varit en spännande helg, vokalensemblen sjöng på Majsans 50-årsfest. Bra blev det, det var väldigt uppskattat! I lördags var jag på audition till Götebogs lucia som mamma tydligen anmält mig till. Vi var 69 som blivit uttagna dit, och jag tyckte det gick skitdåligt för jag var så förkyld. Men jag gick tydligen vidare till dom 21 som fick vara med på söndagen. En riktigt rolig dag. Man lärde känna dom som var där, det var värsta idol-feelingen. Vi delades in i grupper och skulle uppträda tre och tre. Så alla stod runtomkring och övade. Det var också personliga intervjuer och hela dagen fick vi mat, glass, godis, kaffe, kakor och massa gott. Förra årets lucior var där också, det var mysigt!
Jag blev tyvärr inte en av dom 7, men det var kul att få vara med den dagen i alla fall. Fatta hur kul dom kommer ha! Det var bilder på dom i GP idag sa mamma, får kolla det sen. Den jag lärde känna bäst som kom med var Jasmine så jag får väl rösta på henne :D Dom ska repa idag, på fredag får dom gå till frisören och klippas och slingas och sen ska dom ta kort. Från och med nu är det rep tre gånger i veckan sen ska dom bo på hotell i en månad och bara sjunga massor. Så jag är helt klar avundsjuk! Även om jag fattar att jag kanske inte var tillräckligt bra så är jag avundsjuk på att dom är det. Men men, dom som var med i kommittén (inklusive sångpedagogen) hade sökt till Göteborgs lucia flera gånger då dom inte kommit med första gången, så man kan ju söka igen, det hade varit grymt kul att få vara med :)
Sen så har min älskade Lukas varit hemma hos mig hela veckan. Så nu när Lukas åkt till Malmö, Sanna till värnamo så känns allt så tomt och tråkigt. Inte nog med det, Frida flyttar till Paris idag!! :( Det känns verkligen så tomt nu. Efter en så rolig helg. Jag är verkligen inte deprimerad eller nåt men idag är ja faktiskt lite ledsen. Vad ska jag göra nu? Jag orkar ingenting. Inatt sov jag från 21 till 10. 13 timmar!! Det behövdes verkligen. Men men. Jag saknar er så otroligt mycket. Det vet ni <3


Här är dessa tjejer som kommer vara Göteborgs lucia i år :)


RSS 2.0