Rikscupen 3

Har precis kommit hem från en härlig tävling med mina underbara tejer. Vi var i Halmstad, hade privatchaufför gött :). Bussresan gick bra, många sov. Sen var det dags för tävling. Dom hoppade först, trots två fall fick vi 8.2. Mycket bra poäng. Sen var det fristående. Tjejerna körde okej, men absolut inte så bra som dom gjort tidigare. Vi var inte särskilt nöjda med den poängen, 7,025. Sen var det matta. Dom körde mycket bra, bara någon småmiss, men landade på 8.2. Det brukar vara våran sämsta gren, så det var vi mycket nöjda med. 
   Efter tävlingen var det bara att chilla resten av resan eftersom vi inte gick till final. Vi bodde på ett nyrenoverat Scandic med spa-avdelning, gym och bar. Fast det blev inte så mycket häng i baren, haha. Vi hade frågesport, jag vann såklart (eller ja, mitt lag vann). Dom skötte sig superbra och restaurangbesöket på kvällen blev bra. Idag spydde dock en av gymnasterna, det var väl inte så jättekul, men hon mådde bättre sen.


Bästaste laget

Nu har jag precis kommit hem. Hemma väntade fläskfilé, pommes och Matilda-sås. Härligt. Men nu när jag sätter mig här själv blir jag så ledsen igen. Jag saknar dig Lukas, det gör verkligen ont. Inatt drömde jag att vi fick barn. Bara så du vet så glömmer jag aldrig tiden vi hade tillsammans. Jag älskar dig <3

Happy

Idag är jag faktiskt glad för en gångs skull :) Jag har haft världens bästa dag på jobbet. Jag var på min favoritavdelning (junibacken) och jobbade med min favoritfröken. Hon gör mig på bra humör hela dagen ska ni veta! Vi hade inte särskilt många barn, så det var lugnt och stilla. På fredagsfikat idag fick vi glögg, pepparkakor, mögelost, skumtomtar, toscakaka, kladdkakemuffins och kaffe. MUMS. Jag busade och lekte med barnen hela dan. Ååh jag ville bara ta hem dom. Sötnosar. Sånna dagar vill jag bli förskolelärare. Hmm..

Imorgon (05:55) åker jag och mina underbara RM-tjejer till Halmstad. Ska bli riktigt roligt! Tävlar på lördag och kanske söndag om vi går till final. Vi ska äta på restaurang och bo på hotell. Skriver efter helgen hur det varit. Ikväll blir det att packa, äta god mat och kolla på idol. Sen ska jag lägga mig tidigt.

Pusshej

Jag behöver dig

Idag behöver jag Frida. Vissa dagar bara behöver man vissa vänner. Idag behöver jag Frida. Jag saknar henne ända ut i tårna.
   Jag älskar dig Frida. Jag saknar ditt skratt, hela du. KOM HEM SNART!! <3


Det gör ont

Livet gör ont ibland har jag märkt.
Idag promenerade jag en lång promenad, lyssnade på sorglig musik och bara lät tårarna forsa ner för mina kinder. Gick förbi Torslandaskolan. Det gjorde ont. Det gjorde ont att se att lågstadiet knappt finns kvar, att de bygger om. Det gjorde ont att se att dagiset inte finns kvar. Det gjorde ont att se högstadiet och de rester som finns kvar från branden. Gick förbi huset jag bodde i. Det gör ont att så många minnen, min barndom bara är raderad.

Jag saknar dig...


Tid?

Hur ska jag få tiden att räcka i helgen? Vill ni veta hur mycket jag har? Klart ni vill.
Imorgon ska jag jobba hela dagen på skogens gård, sen ska jag på maskerad hos Katrin. Bra dag. På lördag har jag privatträning mellan 11 och 12.30, sen träning med RM-laget i Majorna mellan 14 och 18 och sen ska jag på middag/fest för Svärdet som fyllt 18. Problemet är bara att mina kusiner (som jag träffar allt för sällan) kommer hit denna dag och Elliot ska spela handbollsturnering i Björanda som jag vill se :(. Sen på söndag har jag träning med RM mellan 12 och 17 i Majorna och träning med UT-laget mellan16 och 18 i Björlanda. Bara det är en gåta hur jag ska få ihop det. Inte nog med det, då ska vi ha kalas här hemma klockan 15 för Gustav och Johanna.

Och vet ni vad det största problemet är? JAG ÄR SJUUK! Hur ska jag orka allt detta om jag inte är frisk? Jag försöker tänka vad jag kan hoppa över. Träningarna med RM-laget är det enda jag kan tänka mig för där är vi flera tränare. Men Katta kan inte, Mia har Lukas och Sara vet jag inte... Hoppas hon kan rädda mig.

Puss

Nu är dom fast

Tre ungdomar har blivit anhållna för branden i Torslanda. Rykten går ju såklart om vilka det är. En av mina kompisar har startat en grupp på facebook för dom som vet att branden var en olyckshändelse. Hon menar att deras mening "bara" var att tända på bilen. Min mening i det hela är att det inte spelar så stor roll vad dom tänkte. Det är klart att det känns skönt att veta att det inte stod någon där och tänkte: "nu bränner vi upp hela skolan", men att tända på en bil är inte okej. Och allt kan ha konsekvenser. Tänder man eld på någonting så kan andra saker i närheten börja brinna, det fick man lära sig redan på dagis. Så även om det inte var meningen så blir man ändå straffad.
   Det händer överallt att manniskor "råkar" utföra brott, döda varandra eller tända eld på hus. Dom ska ändå bli straffade. Så är vårat rättssystem och jag tycker det är bra. Jag tror att min vän reagerar så starkt och bråkar med folk på facebook för att det är någon som står henne nära som gjort det. Nu säger jag inte att jag vet det, men jag har mina aningar om vilka det är. Och det gör mig så ledsen, jag tycker synd om henne om det är så att hon försvarar någon hon älskar. 
  
Jag tycker i alla fall om henne...


Sjukling

Ligger hemma sjuk i feber och har SÅ tråkigt. Hade över 39 graders feber igår, nu mår jag lite bättre men jag antar att det kommer tillbaka på kvällen. Jag tycker väldigt synd om alla som ligger i svininfluensan (håller tummarna för att jag bara har vanlig influensa). Min syster hade också 39 grader igår, och hon har haft det i över en vecka. Hjälp vad har jag att se fram emot, jag som har två roliga fester att gå på i helgen, och så ska jag till Halmstad nästa vecka! Ja ja, jag får se när jag blir frisk... 

Pusshej 

Torslandaskolan brunnit ner

R.I.P



Inatt har min älskade Torslandaskolan brunnit ner. Alla minnen har nu bara försvunnit. Så himmla tråkigt! Läste att dom gjorde allt för att skydda gympasalen, och när jag pratade med min bror som var där så var den det enda som stod kvar typ. Tänk alla våra redskap och allt som finns där inne, det hade inte varit lätt att ersätta. Nu är iofs inte skolan heller lätt att ersätta. Om branden var anlagd så tycker jag att det är fruktansvärt onödigt...

På Gt's och Gp's sidor står det att det var en bilbrand som startade det. På Aftonbladets hemsida står det att det var mordbrand, men att ingen blev skadad. Hur kan det då vara mordbrand? Jaja, jag förstår inte sånt.

Sorgligt är det i alla fall...

Nostalgi

Idag ringde dom från Skogens gård. Jag blev så himla glad. Jag gick ju där själv när jag var liten, och har inte varit där på femton år. Det såg precis ut som jag minns det, men det måste ha krymt! Och jag jobbade med min gamla fröken, det var riktigt kul faktiskt. Har fått mer tid där, dom verkade tycka om mig :)

För övrigt är det väldigt ensamt. Trodde att mamma och Magnus skulle vara hemma nu när jag kom hem, hade föreställt mig en härlig middag. Men sen kom jag på att dom är ju i Malmö i helgen. Då tänkte jag att jag skulle gå hm till pappa och äta middag med dom. Men då var dom tydligen i stan. Så nu sitter jag här och är alldeles ensam och jättehungrig. Men jag får väl hitta på någonting att äta, sen ska jag ut och spela biljard med Katta och Daniel. Får se om det blir någon mer..

Hittade förresten bilder från Sannas hejdå-kväll i sommras som jag bara måste dela med mig av :)


Pick-nick



Sanna och Frida, mina bästaste. JAG SAKNAR ER <3


Sanna och jag denna kväll. (Och så Kajsa Bajsa i bakgrunden)


Min och Fridas supergoda kokosbollstårta.

Ha en bra fredagskväll!

Jag är väl inte deppig :)

Nej jag är faktiskt inte deppig. Alltså jag är inte deprimerad. Jag känner mig som en glad och positiv människa och jag känner att mitt liv kommer att bli grymt. Just nu har jag alldeles för mycket gympa så jag hinner inte gå ut, städa, fika, klippa mig, ha spelkvällar, promenera eller bara ligga hemma och kolla på tv. Förutom idag då förstås då jag var förkyld och hemma från jobbet :P Och så saknar jag min vackra pojkvän så klart. Därförär livet tråkigt just nu, men man behöver inte vara ledsen för det. Jag är glad ändå! Så var inte oroliga gott folk, märkte på kören idag att Andreas var lite orolig att jag inte mådde bra. Så söt, han bryr sig verkligen.

Och så är det många som undrar hur det är mellan mig och Lukas. Ärligt talat vet jag faktiskt inte själv. Men distansförhållande var nog inte riktigt våran grej. Det är tråkigt att aldrig kunna åka dit. Kanske löser vi detta eller så väljer vi att gå skilda vägar i olika städer, men jag är alldeles för kär för att vilja det. Så jag hoppas på att det löser sig :) Kanske blir allt bra till våren.

Puss på dig sötaste Lukas och er andra (faktiskt befintliga :o) läsare.

Sjukdag

Igår var jag ju så himla förkyld och hade ont i huvudet. Så jag visste inte om jag skulle jobba idag. Hade inte fått något jobb, men eftersom halva torslandas förskolelärare är sjuka så var jag nästan säker på att dom skulle ringa på morgonen. Jag gick upp vid kvart i 7 för att känna om jag skulle kunna jobba. Men eftersom jag knappt hade röst, var helt täppt i näsan och mina ögon var ihopkladdade så kände jag att jag inte kunde jobba. Dom ringde från Låkeberget och efter att jag sagt nej kändes det härligt. Jag somnade om och sov ända till 11. Det blev en härlig dag, jag gjorde massor som jag annars aldrig hinner med. Jag kokade ägg och the till frukost, kollade på sista avsnittet av "ensam mamma söker" (det är sååå bra) och bara slappade i myskläder. Sen städade och dammsög jag mitt rum, städade badrummet och rensade bland mina skor. Jag förstår att mamma blir trött på mig, jag hade 31 par skor stående i hallen, så nu har jag ställt bort två påsar. Fram med nya i och för sig :P

Nu är jag mycket piggare så jag ska väl jobba imorgon (Hoppas dom ringer från Snäckeberget). Men nu ska jag gå upp och laga middag med min bror och till min syster som ligger med massa feber, hoppas inte att det är grissjukan. Sen ska jag till kören :D

Pusshej  


Regniga höstiga dag

Man känner verkligen att hösten är här. Fy vilket väder. I sånna här tider vill man inte vara dagisfröken :P Men idag på eftermiddagen när jag var ensam och inte hade så många barn kvar så gjorde jag det mysigt. Jag släckte ner, tände lite smålampor och levande ljus och så tog jag fram deg. Så gjorde vi massa fina figurer, det var riktigt mysigt. Nästan så att man inte ville sluta för dagen.

I fredags var vi på El Corazon och firade Katta som fyllt 21 :) Vi var tio tjejer och Sebben. Mycket god mat, men ganska dålig sevice. Men det var trevligt att träffa alla. Här kommer lite bilder från kvällen


Födelsedagsbarnet :)


Melisa


Lollo


Sanna och Katta


Tråkigt

Fy fan vad allt känns tråkigt. Det händer inte mycket... Allas liv bara går vidare och dom har så kul. Jag bara sitter här på min stol och väntar på att något ska hända. Vad ska man göra?

Och så har jag ont i magen också.

Ifall ni undrar varför jag varit lite deppig dom senaste inläggen så är det för att livet suger en aning. Inget värre än så. Det är jobbigt att ha sin pojkvän i en annan stad där han skaffar sig ett helt nytt liv medans mitt står still. Och att jag aldrig har tid att hälsa på honom gör det inte roligare.
Jag saknar dom gammla tiderna. Men jag vet att livet kommer att sätta fart förr eller senare. Så jag ska inte gå ner mig :)

Pusshej

RSS 2.0