Showartist

Jag har blivit kallad till audition till jobbet som showartist på Ving-resor. Roligt. Tills jag insåg att det krävs att man gör en DANSAUDITION. Det är ju ett stort skämt om jag liksom ska låtsas att jag kan dansa? Vet inte hur jag ska göra nu, känns ju töntigt att inte gå dit för att man tror att man inte kan, samtidigt som jag kanske gör bort mig sjuukt mycket. Samtidigt känns det inte som att det krävs särskilt mycket dans utan snarare lite ABBA-moves och Travolta-armar hit och dit. Hur svårt kan det vara? Men nej, jag vet inte om jag ska gå på audition...


ALICE

Så skrev jag på ett sms. Eller förresten 11 stycken. Och det gick ju bra för hon gick ju vidare :D:D Freedagsfinal för Ballis, fy fan vad hon är bra.

Söndag.

Ännu en vecka har passerat i mitt ganska händelselösa liv. Det har inte hänt särskilt mycket, jag har jobbat och tränat mina sötisar som vanligt. I fredags var jag hemma hos Julia med min mamma och hennes mamma, egentligen skulle jag och Julia träna Zumba innan, men det var fullsmockat med folk. Vi åkte istället och köpte en fet godispåse och avnjöt den till Idol. Ett rätt tråkigt avsnitt men jag är såklart superglad att Alice gått vidare till kvalet, nu gäller det att rösta mina vänner!
   Igår hade vi mysig tjejkväll hemma hos Sanna. Det var jag, Sanna, Frida, Malin Sjöö, Malin Dahlin och sötaste Annie som jag inte träffat på hela sommaren, det var riktigt kul att träffa henne, även Sjöö som jag inte heller träffat på länge. En mysig kväll med god äppelpaj och mycket vin.
   Idag har jag vikarierat som tränare i hallen, sen har jag varit på gymmet och sprungit och cyklat. Gött var det idag! Sen låg jag i massagefåtöljen en kvart, det var ännu mysigare.

Fick ett mail från Sunwing Resort om ett showartist-jobb jag sökt. Hade varit grymt roligt att få ett sånt jobb, men det krävs ju en audition först, och det kan ju gå hur dåligt som helst. Men man kan alltid hoppas :)



Världens tråkigaste fredag?

Skön dag på jobbet, jobbade bara på förmiddagen, var på utflykt i stan med dom små liven. Sen var det det där med fredagskvällen. Jag älskar när det blir helg, man har massa planer och har inhandlat det goda att äta och dricka.
Visst började det bra, slutade tidigt, skaffade mig tre tunga påsar från systemet, åkte hem och fick toscakaka. Förväntade mig en kväll med mina vänner hos Sanna med middag, Idol och vin. Men då bangade folk hej vilt och det var bara jag och Sanna, och just ikväll råkar Sanna vara den mest opeppa människa jag känner. Så vad gör man då? När alla vänner har planer hit och dit på andra håll? Och så är inte ens mamma hemma så man kan Idol-mysa med henne, nej vad ska jag göra? Vill inte sitta hemma en fredagskväll. Vill att någon trevlig ska ringa och erbjuda mig sällskap, vi får väl se..

Hoppas ni andra har en trevlig fredagskväll i alla fall :)

Alice Hagenbrant

Hur kan man annat än älska dig? Ska vi hångla?




Helmysig helg

Hur tråkig är jag som typ bara skriver på helgerna? Jaja, det är väl då jag har ett liv antar jag. Mina älskade kusiner Elliot och Alma har varit på besök i helgen, så i fredags var jag hemma och kollade idol och mös med min familj.
   Igår var jag på stan och roade mig, träffade Alice, Adeline, Natasha och några från klassen. Man behövde inte ens ställa sig frågan vart Oskar var, för han var på queen. Riktigt kul att träffa Sophia också även om det bara var för en kort stund. Det är änna dags för en reunion snart känner jag.
   Idag har jag haft en riktigt mysig söndag hemma hos Sanna, vi köte god frukost och kollade på idol-repriserna, Alice var minst lika bra denna gången också. Hoppas verkligen du går långt sötnöt. Sen kom Malin också med Sushi :) Nu småkollar jag på Mama Mia och ska snart krypa till kojs.
   En annan rolig sak förresten, jag och Sanna har slängt iväg våra sökningar till Göteborgs lucia, dom kommer tro att det är ett skämt. Jag och Sanna är typ samma person. Man skulle skriva om sina sångerfarenheter med 200 tecken.
   Båda har vi sjungit i kör i Torslanda i sju år och sjunger nu i en vokalensemble med några andra tjejer. Vi har båda gått på Angeredsgymnasiets linje Ny Musik, vi har varit med i Torslanda lucia 2004.

Tror dock inte riktigt att min sång håller, men det hade vart sjukt roligt så man får väl ge det en chans.



Jag och Sanna i Torslanda lucia 2004, en mycket trevlig bild.


Idol är mäktigt.

Jag gillar det pogrammet. Farmförallt när min underbara vän Alice var med idag. Alla måste ju erkänna att hon är grym.

Btw så fyller min underbara mamma år idag, grattis till henne :)
Imorgon ska jag jobba med med Sandy, funfun <3


Grymmehelg

Denna helgen har verkligen varit bra! I fredags var jag ju på Hollywoodfest med allt vad det innebär. Det var rödamattan, goodiebags, chokladfontän, drinkar och buffé. Härlig kväll, och roligt att min före detta klasskompis Sia var där hemkommen från Rhodos.


Självaste födelsedagsbarnet









Lördagen spenderade jag med min älskade mamma på stan med shopping och fika. Sen åkte jag hem till Sanna i majorna och åt thaimat och drack vin med henne och Carro.




Vi begav oss sen in till stan för att börja på Viktoria, fortsätta på Hamngatan för att till sist avsluta kvällen på Excet. Jag tog en enda bild på kvällen, och jag tycker det var en fin bild.




Idag har jag varit på loppis med Sannapanna och sen varit på gympakickoff. Imorgon välkomnar vi en ny vecka :)

Bilder från Koster :)

Har ju inte lagt in bilderna från helgen på Koster med min underbara familj och familjen Täng, så här kommer några. Dom flesta bilder var visst på Anton, min bror, Anton äter, Anton plockar svamp och Anton badar. Så kan det bli ibland.


Svampplockning



Bad



Promenad längs en blåsig kust



Svamplunch



Åka fyrhjuling



Makrillfiske



Hattmiddag



Flygförsök



Pappa kan också


Tackar familjen Täng för en trevlig tripp, resten av bilderna lägger jag på fb. Nu ska jag träna mina gullungar, imorgon är det fredag. Tjoho.


RSS 2.0