Bilder från dykningen

Har snott några bilder från Hannah från dykningen.
Idag är jag ledig och ska spendera dagen i staden med min mor. Pusshej.

Dykning gött

Idag fyller min UNDERBARA vän Frida år. Jag saknar henne så det gör ont i kroppen. Gaaaaah.
Grattis på din dag finaste.
Igår träffade jag luciatjejerna, vi fick god lördagsmiddag på poseidon, sen var det dags att dyka. Det var så SJUKT kul. En häftig upplevelse måste jag säga. Men jag hade ju noll koll på mig själv under vattnet, haha jag vägde ju sjukt mycket. Och så spelade vi lite fotboll, för det fanns en tung boll man kunde ha på botten, men det var sjukt svårt. Framför allt med simfötter. Så nu har jag lärt mig massor. Till exempel hur man tömmer ett cyklop på vatten under ytan och att det inte heter cyklop utan mask. När jag kom upp till ytan hade vi visst varit under i två timmar. Sjukt att man kan ha så roligt i en pool, haha.
Vi avslutade kvällen i bastun, vi är ju rätt bra på att basta, har ju övat en del :)
Idag är det kalas för Martin, och handboll så klart!

Är helgen redan slut?

Ja tydligen så är den det. Jag har haft en trevlig helg trots att jag fick fly från min magsjuke lillebror. Jag flyttade hem till pappa i fredags efter jobbet. Det var ingen hemma, så jag fick en fredagskväll helt för mig själv. Andra gången på två veckor, jag börjar bli bra på att vara själv. Lagade mat till mig själv och drack cola. Riktigt gott.
Igår tränade jag mina sötisar, sen var jag hemma och åt, kollade på handboll och spelade spel. Sen kom Katta och vi tog oss in till stan och hamnade för omväxlings skull på Viktoria. Malin fyllde år och vi skålade i champange och sjöng för henne. Massa människor där som jag kände, då är det riktigt kul. Dock gick vi aldrig vidare då det blev lite för mycket redan på ställe ett haha. Så vi bagav oss hem. Men ändå en riktigt trevlig kväll.
Idag har jag hälsat på min farmor på sjukhuset då hon fått en punkterad lunga. Men hon blir nog bra snart. Nu har jag köpt godis till kvällens tv-kväll. Vi ska äta soppa och pannkakor, sen blir det godis till handbollen, Solsidan och Time out. Finns det bättre söndagskvällar? Tror inte det.
Nu ska jag skriva dagbok till Frida :)

Måndagsmorgon

I lördags var jag hemma hela kvällen. Helt själv. Det är nog första gången i mitt liv. Men det var rätt mysigt. Jag tände massa ljus, åt lite gott och kollade på film. Tur att det regnade ute, det gjorde det hela lite lättare. Så nu har jag avklarat det.
Igår skrev jag ett låååångt dagboksinlägg till Frida som är i Indien. Hoppas hon läser det typ idag. Saknar henne så himla mycket.
Nu är det dags att gå till jobbet, ikväll blir det träning :)
Bild från luciatiden

Trevlig fredagskväll

Igår blev det en trevlig kväll med två av världens goaste människor Sara och Oliver. Roligt att flera stycken kände igen mig från luciabilden i Nordstan, haha snacka om ansiktsminne. Värre blir det när dom vill att man ska sjunga för dom. Nej tack.
Grädden på moset var att min kära bror kom och hämtade mig. Vet inte hur man hade kommit hem annars i det vädret som var i natt.
Ikväll är det lördag. Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Orkar inte gå ut idag, men mamma och dom ska ju iväg så jag har ingen att vara hemma och mysa med. Kanske är jag hemma själv och kollar film eller nåt. Det är nog första gången det har hänt.

Luciafilm


Gymnastikträning

Först kan jag berätta att jag hade en riktigt trevlig söndag. Dom dagarna brukar ju inte vara veckans roligaste, framförallt inte efter sex dagars festande. Men jag och min bror åkte hem till farmor på lite fika, det var riktigt mysigt. Åt massa goda kakor och bullar.

Sen gick jag och träffade Oliver, det var sjukt trevligt, har inte träffat honom sen innan lucia. Vi fikade på Saras fik tills det stängde, sen hade vi en del problem med bilen då bilen hade fastnat i ett isspår. Vi träffade på en trevlig typ som hjälpte oss att putta, det blev lite svettigt men till slut kom vi loss och han körde mig hem som han alltid gör. Gosse.
Idag har jag jobbat, det var så himla mysigt att träffa mina underbara barn igen, jag har saknat dom! Vi gjorde massa skojiga grejer på jobbet, jag var full av energi och påhittighet.
Sen var det dags för terminens första träning med mina favorittjejer. En slapp och flamsig träning, men en del satt kvar i alla fall. Filmade lite idag, för jag ville testa iMovie, så jag var tvungen att göra en liten film ;)


London

Familjen flax har som sagt varit i London på vift för att pappa fyllt 50. En angenäm resa vill jag lova.
.
Hela familjen fick (nästan) plats i en telefonkiosk



Vi turistade runt i stan som galna



Vi spelade spel och spelade Gubben Noak med flaskor på hotellrummet



Vi såg Arsenal - Manchester City på Emirates Stadium



Vi var på Madame Tussauds där vi kollade på 4d-film. Sjukast jag gjort


Vi var på musikal (nu blir mina musikvänner nöjda) We will rock you, underbart bra




Vi åt massa god mat och drack massa god öl (bild från pappsens födelsedag)



Tyvärr fick jag ingen bild när vi väckte pappa med frukost på sängen, champagne, presenter, ballonger och små partyraketer.
.
Samma dag som vi kom hem hade pappas vänner ordnat en överraskningsfest för honom, så 25 glada vänner kom hem till oss på tåg med stora tomtebloss med familjepizzor och öl. Partyt varade tills i morse någon gång. Skojigt.



Nu ska jag sova, imorgon blir det jobb för första gången sedan i November någon gång. Ska bli mysigt, har saknat mina barn! Puss och godnatt.






Hemma.

Nu är jag hemma från en sjukt rolig resa i London. Just nu är jag väldigt trött och orkar inte lägga upp bilder eller skriva om resan. Men jag gör nog det lite senare. Nu ska jag hoppa in i duschen och slänga på en tvätt. Lördag idag. Helt underbart.

Världens bästa

Det har verkligen varit en helt fantastisk kväll. Min söta trea Hannah fyllde 19 år idag och detta firade vi på Viktoria. Alla kandidater var där utom ettan och femman (skäms på er) och även luciamamma och vår sångpedagog var där. Så härligt, jag är så glad att jag var med i lucia, annars hade jag aldrig träffat dessa underbara tjejer, åh jag tycker så mycket om er!

BirthdayHannah




Sexan




Luciamamma


Även Sanna, Frida och Viktor var med en stund. Tror att dom tyckte det var skönt att se mig så glad. Detta året har kanske inte varit känslomässigt den bästa starten, men det kan ju bara bli bättre så bad som jag mådde igår.
Idag var jag tvungen att säga hej då till min älskade Frida som åker till Indien med Viktor i fyra och en halv månad!! Fatta vad lång tid det är utan min älskade älskade. Åh vad jag kommer sakna henne. Vi har bestämt att jag ska skriva dagbok till henne varje söndag, så hon kommer inte missa något som händer här hemma. Shit, jag längtar redan till den 17 maj då jag kommer träffa henne nästa gång. Lite ledsen i ögat blir jag när jag tänker på det.
Indianerna



Tur att du stannar hos mig i alla fall, bästa Sanna


Imorgon måste jag packa, för i övermorgon ska jag till London baby. Så det är nog dags att sätta på lite oc och sova tills jag vaknar.

2011

Trevlig kväll igår. Dock är livet åt hevete idag. Det kanske hör 1 januari till? Eller kanske inte.

RSS 2.0