En tripp till tjörn

Jag har hälsat på min underbara Kattas land på tjörn tillsammans med 8 trevliga vänner. Vi har kollat på aladdin, spelat färgspelet, lekt lekar, grillat rådjur, druckit sura Kattadrinkar, stekt pannkakor, somnat till bröderna lejonhjärta, badat i mareld, testat på omvända spanska stolen och pussats en del.





Tänkte först ha en lugn hemmakväll ikväll, men jag ångrade mig, så nu kommer Katta hit strax, vi ska ut och göra stan osäker!

Pattie 22.

Igår var vi ute och firade Patricia som fyllt år. Vi åt på chez, jag åt någon laxpasta som var HUR GOD SOM HELST. Trevligt var det, sen begav jag, Sanna, Frida och Nathalie oss till andra lång och träffade några trevliga grabbar.

   

 

   


Nu måste jag packelipacka, för jag ska till Kattas land idag, åh vad myysigt vi ska ha det :D


En dag på stranden

med min vän Hw. Vindruvor, och en mos med köttbullar på flygande korven. Mums. Jag solade med olja, hoppades på att bli brun. Det blev jag ofördelaktigt inte.





Igår var Sanna Ryding och Elin Lundeborg här och socialiserade sig med mig. Vi kollade sedan på våra gamla musikalfilmer. Hoho vad jag skrattade vill jag lova. Vi somnade alldeles försent, men äggfrukost fick vi avnjuta i solen i alla fall. Sen har dom hjälpt mig att lösa mitt liv. Så nu är det löst. Jag ska bli mäklare. Jag får nog börja plugga matte imorgon tror jag.


Min nyktra lördag.

Igår skulle vara min lugna kväll. Tog bilen till Katta för att chilla lite med henne och Patte, men det slutade med att vi blev sjukt pepp och tog en taxi till stan. Mötte upp några härliga människor, hittade några till på nattbussen som vi drog med hem till Katta på efterfest. Så min lugna lördag slutade med att jag gick och la mig halv nio på morgonen. Värt.

  


Konsekvenserna blev dock att jag inte orkade gå ut idag som tänkt, men jag fick en mysig altankväll med mina tre favoriter Sanna, Malin och Frida. Vad jag gillar dom tjejerna. Nu ska jag försöka ta igen två nätter utan sömn. Varför är jag inte trött? Ska lägga mig och umgås lite med mina vänner i Orange County.


Vinkväll hos Sanna

Igår drack vi vin, jag och Sanna var sjukt pepp på att gå ut, men som så många andra gånger kommer vi aldrig längre än till hennes altan. Jag, Sanna, Carro och Garcia satt och tjöta hela natten.



Imorse var jag och Carro uppe och fixade frukost till oss på altanen, mums. Sen låg jag och flötade i solen.





Sen har vi legat i Hällsvik och solat och badat. Nu ska Sanna och Carro komma hit och äta grillat sen får vi se vart kvällen slutar :)

Cafémys.

Patrik och dom spelade oavgjort idag, men vann ändå gruppen. Ska kolla på dom imorgon, första A-slutspelsmatchen. Gustav ska jag också kolla på, men där blir det B-slutspel.

Efter matchen idag åkte jag och Frida in till stan, mötte upp Oliver, tog en fika och ett glas vin på Café Vanilj. En mycket mysig sommarkväll. Sjukt att man kan sitta i shorts och T-shirt till klockan tio på kvällen. Underbart!




Mina snyggingar!

Gothia.

Mamma väckte mig vid 9 idag, vi tog oss en promenad till Amhult och avnjöt en frukost i solen utanför Aleks konditori. Sen åkte vi in till stan och tittade på Patrik som spelade gothia, dom vann med 7-0, igår vann dom med 23-0. Får se hur det går i sista gruppspelsmatchen imorgon. Jag, mamma och Gustav tog oss sen till Eriksberg och åt en glass på kajkanten.



Sen kollade vi på Gustav, han förlorade med 2-0. Mindre roligt. Mötte upp Anna och Ebba, dom bjöd mig på en middag på Joe Farellis, mycket trevligt (och supergod pizza)! Efter det gick vi en promenad längs avenyn och såg en jättekanin komma flygande.



  

 

 

 


Falks special.

Vi fick en mycket trevlig kväll på altanen igår faktiskt. Pizzan var utsökt och vi hade ölprovning, heineken kom klart sist, varför köper jag alltid det?


Invigning.

Nu är altanen nästan helt klar. Jag och mamma invigde den med ett glas rosé i solen. Snart kommer Katta hit och snackar lite skit, jag ska bjuda henne på något gott att dricka så att hon måste sova över. Mys.


Lördagskväll.

Fördelaktigt med några öl på en uteservering i linné tillsammans med en härlig vän.


Altanbygge och öl.

Nu har vi nästan byggt klart altanen utanför mitt rum. Det är bara staketet kvar, sen är det bara att schteka.



Igår efter att jag svettats bland brädor och skruvar hela dagen åkte jag in till stan och träffade min underbara vän Alice och hennes vänner. Vi tog några öl, pratade om allt mellan himmel och jord. Sen kom Sandra förbi en stund, så vi åkte samma buss hem. Vi hade kul på busshållplatsen.




Idag ska jag dricka upp mitt rosévin som jag har öppnat. Undrar om det finns någon som vill dela den med mig.

Semester.

Jag har semester. Till och med från bloggen verkar det som. Jag har det i vilket fall riktigt mysigt på min semester. I förrgår var vi på bio och såg Shrek, sjukt rolig. Jag klarade av att ha på mig 3d-glasögonen NÄSTAN hela tiden, och jag kräktes inte en enda gång.




Igår hade jag en helt underbar sommardag med hela tjocka (pappasidan) familjen. Vi tog båten ut till Risö och låg där hela dagen, sen grillade vi och hade en mysig altankväll. Det kom allt möjligt löst folk, det blev riktigt trevligt.








Mys hos Oliver

Igår var jag och Katta hemma hos Oliver. Alla andra töntar bangade ju, men det blev mysigt ändå. Vi badade, fick kalasmat och kollade på film. Eller ja kollade och kollade, jag somnade efter 5 och en halv sekund.

   


Mina BÄSTA vänner

Tror inte att någon kan förstå vilka bra vänner jag har!? Nu har jag äntligen fattat vad penseln betydde. Dom galningarna har MÅLAT av min favoritbild. Den finaste tavlan jag sett! Har önskat mig den i många år. Så jävla bra. Nu gick min bakfylla över i alla fall. JAG ÄLSKAR ER!! <3




Är inte detta det vackraste ni skådat?

Positiv tjej

Såhär positiva borde alla vara.


6 juli.

Idag åkte jag in till stan med min älskade mamma och åt frukostbuffé. Det var supermysigt. Sen shoppade vi en del, jag köpte faktiskt en långklänning :) Och massa andra trevliga saker som underkläder och en ny almanacka.


Mamma försöker se söt ut. Lyckas rätt bra.


Sen hade vi turen att få se Lukas när han dansade och sjöng på drottningtorget. Filmade en snutt :)






Sen så är det faktiskt så att min älskade barndomsvän Julia fyller 21 år idag, grattis till henne :D
Julia, jag, Sarah och Emelie var och åt på restaurang och sen tog vi en öl på Stage. Man har inte tråkigt med dom tjejerna i alla fall!

Nu ska jag nog kolla på lite oc. För första gången på typ ett halvår känner jag mig lite ledsen, då hjälper oc bättre än alla medeciner i världen! Så god natt :)


Söndagstrevligt

Igår skulle vi vara nyktra och hitta på något trevligt, Sandra och jag. Det började med att vi spelade fotboll en stund, det gick för övrigt mycket bra. Inte. Men det var skoj.




Sen hade vi rätt tråkigt, ville ju ändå göra något på våran "nyktra" kväll. Det slutade med att vi åkte hem till Sebbe och.. Jag vet inte vad som hände, vi var taggade. Kom hem klockan 5. Mår som jag förtjänar idag.

         


Nu ska jag äta lite, sen ska jag till stan och fika med mina tjejer Sanna, Frida och Malin.
 


3 juli.

Idag är min första dag som 21-åring. Känns helt okej faktiskt. Idag har jag tagit årets första dopp och grillat årets godaste fläskkarré.



   




Tyvärr var jag så sjukt otaggad idag, så jag hängde inte med ut. Nu ska jag njuta av att få SOVA.

Älskar mina tjejer

Måste bara berätta att jag har dom två bästa flickvännerna man kan ha. När jag kom hem häromdagen stod det ett paket på mitt skrivbord. Det var en för tidig födelsedagspresent från mina älsklingar Sanna och Frida. En superfin burk med en begagnad pensel i. Tydligen en ledtråd till vad som komma skall. Vad har ni nu hittat på mina sötnosar?


RSS 2.0