Födelsedagsfirande

Nu känns allt riktigt bra. Första dagen på jobbet igår, det var mest hygiengenomgång, brandsäkerhet, hur man häller upp öl och lite annat. Managern verkar väldigt bra, så det känns bra.
Idag är jag ledig, sen drar det igång på riktigt. Ska bli spännande. Sanna har fått jobb på en pub i Camden! Så himla bra! :) Så nu har vi alla tre jobb. Tjoho.
Igår fyllde Frida år. Vi sjöng för henne på morgonen, gav henne en chokladmuffins med ett ljus i och två armband. Sen på eftermiddagen satte vi på henne ögonbindel och åkte tunnelbanan till Oxford street. Det var en syn vi aldrig kommer glömma. Hur en blind Frida skrålar Håkan högt i rulltrappan och snubblar ut genom spärrarna. Sen kom vi till Top Shop och där fick hon shoppa för 50 pund. Hon älskar ju att shoppa. Det blev en jättefin klänning och en härlig liten sak att ha över.
Sen åkte vi hem och Sanna färgade Fridas hår. Under tiden gjorde jag och Gabbi fint i vardagsrummet, vi hade köpt blommor och massa ljus och vin och chips. Sen lagade vi pannkakor och dukade upp bordet med nutella, sylt, grädde, socker och allt man vill ha till pannkakor. Sen satt vi uppe och drack virre och åt chirre. En trevlig födelsedag om jag får säga det själv!
Hon är verkligen värd det bästa, min älskling

Dålig Londonblogg

Ja jag vet, jag sa att jag skulle börja blogga. Men vet ni vad? Livet här är mycket roligare än att sitta och blogga! Men ibland kanske jag kan få tummen ur. Nu till exempel.
Jag har fått jobb på en pub (The Sussex) vid Leicester square, jobbade mina första timmar igår, och mitt första pass blir på måndag. Kul kul! Såhär glad är jag:
Ikväll ska jag hem till Annica på lite middag och förfest, det blir mysigt. Får se om det blir utgång. Idag igen. Egentligen ville jag inte säga så mycket mer än att jag mår väldigt bra. Hoppas mina härliga vänner mår lika bra som jag.
'
Nu måste jag duscha, sen är det dags att träffa Joel och Klas för att äta crepes på Gabbis jobb. Tjohej!

Call your girlfriend

Vi har börjat träna på Eratos keso-låt. Dock med ljus, grapefrukt och andra prylar som kan funka. Vi ska bara lära oss sjunga samtidigt, och att hålla takten. Men detta är vårt första försök. Fortsättning följer...

Londonliv

Hej allihop!
Nu är det ungefär ett år sedan jag knaprade ihop ett litet blogginlägg. Känner att jag inte direkt har haft så mycket roligt att berätta. Men nu är det många som frågat om jag kan blogga lite igen eftersom jag bestämt mig för att spendera lite tid i London.
Mitt liv är ganska likt sig sen senaste inlägget, jag har precis varit i Sälen med Frida och hälsat på min underbara bror Patrik som säsongar där. Det var fantastiskt trevligt, och vi firade in det nya året där.
Dagen efter Sälen packade vi om våra väskor och riktade in oss på London. Jag, Sanna och Gabbi åkte med till Fridas lägenhet och här bor vi nu. Igår skrev vi cvn som galningar och idag är det dags för aktivt jobbsökande och att köpa lite nya grejer till lägenheten. Det kommer nog bli bra det här. Jag har hopp om livet!
Igår satt jag och hjälpte Gabbi att designa hennes blogg. Jag hade sjuka problem, men Klas hjälpte mig att skaffa photoshop och hur jag ska göra med kodmallen för det var knasigt med den. Men nu är den färdig, och visst blev den fin? :D Du hittar Gabbis blogg här
Nu är det dags att bege sig ut på Engelska gator, hej då alla fina (och fortfarande trogna!) bloggläsare :)

RSS 2.0