Ensammast i världen

Denna helgen har jag passat några vänners katt, får då bo i deras hus (ca 700 kvm) och använda deras bil så mycket jag vill. Till saken hör att det är en utomhus-bondkatt, vilket betyder typ fylla på mat och öppna dörren. Helt okej. I lördags var min kära vän Elin här och åt middag och drack lite vin med mig, sen begav vi oss till stan och mötte upp Oliver. En alldeles ypperlig kväll faktiskt. Igår kände jag mig så fruktansvärt ensam. Fast Oliver och Elin höll mig sällskap halva dagen och att Sandra följde med mig hit och kollade film på kvällen kände jag mig så ensam. Idag när jag vaknade visste jag inte vad jag skulle göra. Så i nio timmar har jag försökt bara vara ensam. Det är så SVÅRT.
Först åt jag frukost, kollade typ fyra avsnitt av oc. Sen duschade jag, städade lite, sen gjorde jag lite tonfisksallad duktig som jag är och kollade på reprisen av fångarna på fortet. Efter det njöt jag av att spela lite piano, sen läste jag en stund i solen, gosade lite med katten och ja.. Ni fattar ju hur lång den här dagen har varit. Jag vill INTE FLYTTA HEMIFRÅN! Det är skittråkigt att bo själv.
Vet ni hur jag tänker? Jag har ingen familj. Jag är inte vuxen, men inte heller ett barn. Jag har mina föräldrar, men jag är inte deras barn längre, dom går på sina egna fester och åker på sina egna husvagnssemestrar. Precis som att jag ska göra fredagsmiddag till mig själv. Det ska man ju göra med sin familj. Jag är i något slags mellanstadie mellan en familj där jag är barnet till att skapa en familj där jag ska fungera som den vuxne. Det hade ju varit trevligt om det fanns någon som ville ha en familj med mig bara, så svårt själv..
Det märks ju att jag har NOLL att göra, när jag babblar på på detta sättet. Ska träffa min vän Lukas för en fika, men han skjuter upp det hela tiden, snart ringer jag och säger att vi tar det en annan dag.
Nu ska jag hitta något annat att göra, som man gör när man är själv. Vad gör man?

Löjliga familjen

Jag vet, jag har varit sämst på att skriva här, det ska bli bättring på det!! :)
I helgen har jag varit på Koster med min pappa med familj och familjen Täng. Riktigt trevligt. Men jag är för trött för att lägga upp bilder, så mer om det imorgon.

Förra helgen grillade jag med familjen Johannesson Lagerblad, tänkte bara visa några bilder hur det kan se ut en helt vanlig middag med oss.








Men pappa ägde oss alla...





Nu ska jag mysa lite med min säng och lite oc. Puss och godnatt.


Lissefest

Igår var det återigen kaninfest på Trädgårn. Dock inte riktigt lika bra som förra gången, inte alls lika bra musik, det var alldeles för högt och tiden gick konstigt nog ALLDELES för fort. Vips så stängde dom. Men i vilket fall hade jag väldigt trevligt med mina älskade vänner!

Idag hade jag ganska ont i huvudet när jag vaknade, men med en ipren i magen åkte jag med mamma till Frölunda Torg för lite shopping. Köpte nya joggingskor och jogging-tights, en parfym, en kofta och lite andra småsaker.

Nu har jag städat, tvättat och gjort lite mat. Kanske skulle träffa min vän Sofie, men hon behagar ju aldrig höra av sig ;)

Jag gillar inte att åka båt.

Men det går bra om dom står still. Har hamnat på Styrbord babord två kvällar i rad, väldigt mysiga. Ikväll blir det utgång och Hamngatan, och imorgon blir det kaninfest på Trädgårn. Man får ju ta vara på sina lediga dagar ;)
   Igår hade jag en snygg och vältränad privatchaufför som körde mig både till och från stan i en svart BMW. Helt okej kände jag.

Har lite fina bilder på när jag och min familj lekte igår, men tyvärr är kameran hos pappa, så det får bli en annan dag. Puss och hej leverpastej.

Ps. Livet är bra.                 


Nyttiga jag?

Jag har bestämt mig för att vara nyttig, nu under semestern har det blivit LITE för mycket av goda. Brukar funka någon dag sådär, men tro mig, jag har klarat tre :) Och hos mig finns inte ordet lagom. Om jag har en godispåse kan inte jag äta lagom mycket, och liksom spara till imorgon. Nej, det är snarare slut inom 10 minuter. Därför funkar det inte för mig att dra ner på saker och ting. Jag måste bestämma mig att jag inte får äta något som är gott (nästan). Och det är faktiskt ganska kul med havregrynsgröt, knäckebröd och ägg. Och salladsbuffén vi har på jobbet är underbar! Jag har lyckats springa två dagar och kört styrketräning en av dessa tre. Undrar hur länge jag orkar vara såhär duktig... 
Haha detta är ju inte direkt en blogg där jag berättar om hur mycket jag ska banta, ville bara dela med mig av att jag känner mig duktig :D

Nu ska jag hitta mig något trevligt att äta till middag, sen ska jag väl börja tänka på att sova, klockan ringer ju fem imorgon.. GÖTT

Sjönevadsfesten <3

Den sista helgen på min semester var en av dom bästa vill jag lova. Vi var 13 glada kompisar som sov i Sannas sommarstuga, och hängde på festivalen sjönevadsfesten. Den är så häftig, alla borde uppleva det.
  Första kvällen blev det stopp i avloppet, så dagen efter fick Anders och Pekka komma dit och fixa det. Jag och Adam stod med bajs över halva oss och grävde och stod i, mest för att jag var nyfiken, inte för att jag gillar bajs. Efter typ fem timmar och två korvar (med bröd alltså, inte bajskorvar) fick vi äntligen loss stoppet, och vi kunde bajsa lyckliga resten av helgen.

Bästa på hela festivalen var nog Isak Strand, grym är han ju! Och sugen på Malin var han också, haha. Här är en liten låt från honom som ni borde lyssna på medans ni läser inlägget:




 Eller nej förresten, det bästa på hela festivalen var nog mitt och Fridas skrattanfall som varade i cirka 20 minuter, det gjorde dock rätt ont i magen. Eller Sannas alldeles egna skrattanfall som också varade i ungefär 20 minuter då hon skrattar åt sig själv på bakfyllan. Vilka vänner man har...
  Tänkte att jag skulle lägga ut alla korten på facebook, men har inte orkat det än. Här är en bild på alla vi 13 som sov i huset (exklusive mig och dom två halvt okända som slog läger på våran tomt).



Idag har jag börjat mitt nyttiga liv. Det bestod av att inte äta bröd, äta mindre portioner, ge mitt ullaredsgodis till min bror och istället gå ut och springa. Nu ska jag äta gröt och sen lägga mig och kolla oc. För jag har köpt alla boxarna tjalalala. Imorgon blir det jobb, känns helt okej!


Gympanostalgi

Hade lite myskväll hos Hw igår med henne, Sofie och Katta. Riktigt kul, vi kollade på alla gamla gympafilmer, hoho vad fula vi var en gång i tiden. Det roligaste är på sista filmen när Frida Rybo är asglad för att dom kom tolva av "säkert 100 lag" haha, det var typ 13 lag med eller nåt.

  

 




Och bara för att vi var såå snygga när vi var små ska jag ge er några fina bilder.




Nu måste jag packa, för en SJUKT UNDERBAR helg väntar med mina snyyyyggingar. Det blir sjönevad för hela slanten, tro det eller ej, trots att det gick som det gick förra året så är jag taggad!


Regnigt på Hamngatan.

I lördags skulle jag vila. Det gick sådär som vanligt nu för tiden, hamnade på förfest hos Sebbe och sen dansade jag i regnet på Hamngatan. Avslutade även kvällen och dagen igår hos Sebbelito.










Igår kväll var jag på kaninfest på Trädgårn. Mäktig kväll, träffade sjukt mycket underbara människor som jag saknat. Glömde tyvärr kameran, men skojsigt var det :)



RSS 2.0