LEDIG





3 veckor repade. 4 veckor kvar. Jag kan kanske två låtar utantill. hur ska jag kunna alla dessa låtar? Jaja, på nåt sätt kommer det väl fungera. Längtar till vi flyttar in på hotellet nu. Btw, vi ska vara med i TV! Bao! Lotta på Liseberg är när våran kröning är. Hoppas man sjunger fint, annars får man väl äta upp det. Tänkte också berätta att pengarna i år går till musikterapin på drottning Silvias barnsjukhus. Så dit ska vi och hälsa på den 18:e. Kommer bli såå mysigt! Vi ska spela in lite låtar med barnen i deras studio. Jag kan också berätta att jag kommer vara kandidat nummer sju för er som är intresserade. Samma som i Torslanda lucia :) Är man kort så är man!

Jag är LEDIG nästa vecka. Eller ja, jag ska jobba med Crawford cup, men eftersom det inte är vad jag brukar jobba med känns det nästan som ledigt. Skönt ska det bli!

Imorgon ska vi till Tranemo och tävla med mina tjejer. Ska ta med mig filmkameran så ska jag lägga upp det här på bloggen när jag kommer hem. Nu blir det tävling med 540´s för första gången. Heja heja!




Inspelning vankas




Rep rep idag. Det gick ganska bra, härligt att vi börjar sjunga dom fina låtarna nu :) På torsdag vankas det inspelning. Kan inte bestämma mig vad jag ska köra. Det lutar åt att jag helst vill sjunga Oh come all ye faithful helst, men vi får se. Kanske någon annan också vill sjunga den. Spännande ska det bli.

Imorgon kommer förra årets luciatrupp och ska hjälpa oss med sången, hoppas man inte gör bort sig. Nej det ska faktiskt bli roligt!


Helgmys

Har kommit på att en vecka är väldigt bra. Att jobba fem dagar och vara ledig två är nog helt perfekt. Jag älskar att längta till helgen, älskar när helgen är här och tycker faktiskt inte det är så farligt att gå till jobbet på måndag igen. Konstigt att jag skrev det där.

Fredag kväll spenderade jag på andra långgatan med underbara människor. Jag har verkligen världens bästa vänner. Efter några öl, en skål chilinötter och många skratt sov jag hos Sanna. Gick upp vid tio och åt en mysfrukost med Sanna och Johanna. Begav mig sen till optikern som berättade för mig hur jag borde se. Bra att veta. Var uppe på gympan och fyllde i papper och provdömde mina gymnaster lite, vi har ju tävling nästa vecka. Dock ett otroligt haltande lag. Men dom som var där körde på bra!
Kvällen spenderade jag med Sandra, Tommy och ett mytoman-spel. Trevlig avslutning på helgen må jag säga. Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla lite OC och njuta av att jag har sovmorgon och en HELT ledig dag imorgon. Åh vad jag älskar att leva.



En gammal bild bara för att jag gillar mina vänner.

Fantastiska fredag

En tråkig sak är ju att Alice har hoppat av Idol :( Sjukt tråkigt faktiskt, men vi har sagt det tidigare, man kände inte igen henne i slutet. Vart fanns denna spralliga, underbara och glada Alice? Jag hoppas att hon inte mår alltför dåligt nu, att hon kommer tillbaka snart. Tänker på dig gumman <3

Annars är allt bra med mig, det är fredag så hur skulle man kunna känna annat? Har inte bestämt mig om jag orkar ta mig in till stan eller om jag ska ha en mysig hemmakväll. Vi får väl se, nåt blir det alltid! Nu ska jag i alla fall ta en tur till systemet, sen kan helgen börja på riktigt ;)

Trevlig helg på er allihopa!


Ledig eftermiddag

Ganska skönt att ha ledigt i eftermiddag, har varit och provat glasögon, tänkte faktiskt köpa ett par att ha fram till min (förhoppningsvis) kommande operation. Ska prova lite och känna efter vad jag vill ha.

Tänkte berätta vart lucia-pengarna går till i år, det har ju alltid ett välgörande ändamål, och det är så roligt. Men jag vet inte hur mycket jag får säga, så jag väntar med det. Den 18 nov ska vi i alla fall till denna plats och få se hur dom jobbar och få känna att man faktiskt gör nytta genom att ha roligt.

Istället för att snacka om det bjuder jag på en Youtubefilm från förra årets luciatrupp i Vasakyrkan tillsammans med Lodolakören. Så mäktigt, jag älskar den här låten!




Sångrep

Det var verkligen roligt att repa idag. Även om jag är ute och cyklar mest hela tiden så är det riktigt roligt när man väl börjar få kläm på stämmorna. Känner på mig att det kommer låta fint när det är klart. Men nu ska jag sova, ska sjunga imorgon igen.

Just det ja, jag har köpt en filmkamera. Den ska få följa med oss på alla våra äventyr under hösten. Filmade lite idag, lite glohohohohohohohohohohohoria, klurigt värre. Visade mamma på tv:n sen hur "fint" det lät.

Godnatt.


En mycket angenäm helg

I fredags var det dags för den stora fotograferingen. I salongen hade frisören med sig en underbar hund som hette Spike, var nära på att ta med honom hem. Fina blev vi allihopa, dom försökte böja mitt hår utåt, sen inåt. Det slutade med att det blev rakt ner. Surprise. Det är vid sånahär tillfällen man saknar sitt långa hår. Men det spelar inte så stor roll faktiskt, korten blir fina i vilket fall!







Efter att ha fotat hela dagen och kollat på 2,5 timmas Robert Gustafsson kände vi för att gå och käka och dricka ett glas vin tillsammans. Det kommer bli så härligt att lära känna dessa människor, dom verkar så sköna!
  Efter det begav jag mig till Peacock och träffade mina underbara och kollade på BÄSTA Isak Strand som vi kollade på i Sjönevad i somras. För er som inte vet att an är typ asbra så kommer en snutt här (kan vara mysigt att lyssna på medan man läsar inlägget):





Han var som vanligt snorbra och det var roligt att träffa mina vänner en stund.






Jag sov hos Sanna, vi åt som vanligt rostat bröd och kaffe till frukost. Sen promenerade vi i Botaniska trädgården med mamma, Anna och Ebba i det vackra vädret. Upptäckte att det faktiskt låg is på dammarna. Mådde dock inte jättebra denna promenad, men jag piggnade till efter en stund. Vi tog oss en fika i solskenet innan vi begav oss hem. Jag älskar lördagar.

 

Lördagkvällen spenderade jag hemma hos pappa med La Familia och firade min bror som fyllde 19 för ett tag sen. Bättre sent än aldrig. Vi är nog den enda familj som sitter och sjunger med till Björn Rosenströms snuskiga låtar en lördag. Men jag gillar det!

Idag har jag köpt en filmkamera, nu mina lucior ska vi filma! Har även kommit fram till att en Iphone är nästa köp. Fikade sen med Oliver och Sara, två personer som jag träffar alldeles för sällan. Som vanigt skjutsade gentlemannen oss hem. Nu ska jag lyssna lite på mina stämmor till morgondagens rep. Ska bli mysigt att jobba imorgon, längesen nu ;)

Audition och första sångrepet - check!

Skööönt att den här dagen är slut. Tycker inte om att dansa. Framförallt inte en koreografi man inte hänger med på tillsammans med två andra framför en kamera. Njee, det är skönt att det är gjort nu. Sångdelen gick inte heller jättebra, men nu är det gjort, och det var väl en livserfarenhet det också. Sen var vi och repade med luciatjejerna. Testade på flera olika, lite enklare jullåtar. Kommer nog låta superbra när vi väl fått övat in ordentligt.

Imorgon blir det fotografering. Spännande! Gäller att gå och lägga sig nu så att man får sin skönhetssömn ;)

Stylad och repad

Jobbade till 12 idag, inget mer jobb denna veckan. Var hos frisören på bangs for memories på magasinsgatan och klippte mig och gjorde en liten provstyling inför fotograferingen på fredag. Håret blev bra, hon klippte till min page och färgade det lite kallare. Är bara lite rädd att se gråhårig ut, men det gör jag nog inte. Dom var jätteduktiga där annars, bara att bli tvättad i en kvart är ju ett plus. Så jag ska nog byta frisör (förlåt)



Såhär har jag nog tänkt att se ut på fredag.


Sen begav jag mig hem till Lukas och valde ut två låtar som jag ska sjunga imorgon på min audition till Sunwing, det där showartist-jobbet. Jag känner att jag bara ska gå dit och se hur det går. Jag kan ju inte dansa, men jag vill gå dit och kolla hur man gör om man någon gång skulle söka på riktigt, bara se hur bra dom andra är och vad dom säger om mig. Men jag längtar till det är gjort, att få det överstökat.
Nu ska jag kolla bonde söker fru med min lillebror.
Tjohej.

En härlig dag.

Idag var jag glad när jag vaknade, glad över att min höst kommer bli underbar. Jag hade ju (dum som jag är) glömt att jag var med i tidningen idag, men som tur var tryckte min underbara Nina upp tidningen i ansiktet på mig när jag kom till jobbet. Sicka trevliga tjejer det var bild på där. Kände att det var tur att gp har rätt prioriteringar, jag och zlatan på förstasidan, känns som att vi ligger på samma nivå liksom.

 




Det var så enkelt att jobba idag, åh vad jag älskar mina små troll jag har där. Sen träffade jag min underbara Frida på en promanad, gick till gympan för att berätta för tjejerna att jag inte kommer träna med dom i höst så mycket. Sen åt jag lite kvällsfika med Fridolf <3







En annan sak som är SJUUUKT rolig är att jag ska till London i januari då pappa fyller 50 och kolla på Arsenal - Manchester City, så sjukt roligt ska det bli, jag har aldrig varit där. Wow!

Ps. Jag fick en klipptid på onsdag, lyxigt att bli klippt hur man vill :D




Göteborgs lucia

Jag är i ett lyckorus. Jag kom med, åh vad roligt det ska bli!!! Nu ska jag till frisören inför fotograferingen, någon som har tips på vad jag ska göra med mitt hår? Hmm, även Sofia Svärd kom med, riktigt roligt! Synd bara att inte Sanna kom med, hon var ju så nära... Du är så duktig min älskade <3

Här är vi:




Min enskilda bild som ligger på gp's hemsida:





Jag får väl se hur mycket jag hinner skriva här under tiden, men vi kommer nog ha en lucia-blogg tillsammans också. Imorgon blir det jobb, känns inte alls jobbigt på nåt sätt.


Grattis till mig och Hw

Grattis till mig för att jag gick vidare till andra uttagningen av lucia. Även till Sanna och Sofia som också gick vidare, vi ska ha så kul idag :D

Grattis till underbara HW som fyller 20 år idag Wiiiiiiiiiiie :D
Var hemma hos henne igår och firade lite med Soffipropp och Hws alla vänner.


Mina fina tjejer

After Work är bra.

I alla fall på manana med härliga vänner. Nästa gång vill jag kunna vara ute längre och ha kul hela natten! Men det var trevligt ändå :)


Linnéa och Nina, underbara tjejer!



Jag och Jenny med våra tomma glas.


Idag var det lucia-audition. Jag, Sanna och Sofia var där samtidigt, det gick nog rätt bra för oss alla tre, men man vet aldrig vad det är dom är ute efter. Men om vi inte går vidare så blir jag glad ändå, för då kan jag fira Sara all night long och så har vi bestämt att vi ska sätta upp en julkonsert med vokalensemblen. Så även om jag får ett nej ikväll kommer jag vara glad :) Nu ska jag duscha för jag har en trevlig kväll framför mig!

Superhelg framför mig

Jag älskar fredagar. Framförallt när man slutar halv ett. Framförallt när man ska på After Work med sina bästa arbetskamrater. Framförallt när Alice ska briljera i kvällens idol (RÖSTA!). En mycket bra fredag med andra ord.

Lördagen ska inte bli sämre, då är det audition, och tre av mina vänner söker också, så det ska bli riktigt spännande att se hur det går. 
  Sen ska jag hem till favorit-hw på kvällen och fira att hon (snart) är 20 heta år. Underbart. Om jag inte går vidare i lucia ska jag ha roligt all night long.

Hoppas ni har en underbar helg.
Puss på er!

                   


Hej.

Imorse försov jag mig. Skulle börja tidigt, vid 7, chefen ringde och väckte mig klockan halv 8. Panik. Panik efter att vakna med fetthår och veta att det är FOTOGRAFERING idag när man kommer till jobbet. Det var bara att ta en två-minutersdusch och låtsas vara fräck. Men det gick bra. Jag tror att jag fastnade på kortet.

Mitt feta hår bestod av hårspray från i lördags. Då undrar ni säkert vad jag gjorde i lördags. Jo, jag hade en ypperligt trevlig kväll på Chez Amis med Elin, Lukas och Erik. Där satt vi i flera timmar och lekte lekar. Folk måste undrat varför vi satt och sa Jesus och sju hela kvällen. Men trevligt var det :)

 


Mina fina vänner.



Söndagen spenderade jag hos Sanna min älskade Sanna. Vi drack två kannor kaffe och kollade på tre avsnitt Bert Stjärt. Han är fin.

Fick reda på idag att jag får komma på intervju till Göteborgs lucia på lördag. Hoppas att det går bra, och hoppas mina andra vänner också får komma på autition :) Ska bli skoj!

Pusshej.


RSS 2.0