Torsdag.

Idag har vi provat outfiten för morgondagen. Nu känner vi oss grymt förberedda på det nya året.

Sen har jag varit på en lååååång kvällspromenad med tvåan och hennes hund.
Nu är det bäst att gå och lägga sig så man inte missar 10-frukosten. Sen ska jag handla med Sanna och Frida inför kvällen, shit det är redan 2011, sjukt konstigt. Men jag har några timmar kvar på detta året, får ta vara på dom.
God natt.

El Corazon

Igår var jag med Sanna och Frida på El Corazon och åt god mat. Dock är jag dagen efter fortfarande mätt. Det var i vilket fall riktigt trevligt, vi satt där från sju till halv tolv, haha det blir så när man har världens två bästa kompisar. :)

Tre poserande tjejer i (nästan) Spanien:
Insåg precis att Sannas hår och väggen på Corazon har nästan exakt samma färg
-
-
Självklart hade ju Sanna fixat den här finfina broderade tavlan med en Håkan-text på, hon är såå bäst och jag tycker mycket om henne, sådeså.


Vinkväll

Jag, Majsan, Eva-Lena, Sanna, Frida och några flaskor vin kan ju bara bli bra. Vi var hemma hos Majsan igår i hennes supermysiga lägenhet, fick lite tapas, vitlöksmarinerade tigerräkor och kyckling. Och så fick jag smaka på soyabönor, så himla gott!

Sådana kvällar är verkligen för sällan, älskar att skratta som jag gör med er!
Jag och Frida stapplade hem på natten och hon sov hos mig.
Ikväll ska jag, Frida och Sanna på restaurang som liten avslutning innan Frida åker till Indien. Åh, jag kommer sakna henne så sjukt mycket! Men det är ju ingen som svarar när jag försöker boka bord, jag får nog ringa igen...

I stora staden

Idag har varit en bra dag. Jag, mamma och Gustav åkte till stan. Hittade massa trevliga saker både till mig och min bror. Jag fick köpt mig nya vinterskor som jag ska ha på jobbet i slask och snö, och jag tänker då inte frysa en sekund! Vackra var dom inte, men bra är dom förhoppningsvis.
   När Gustav tröttnat åkte han hem så träffade jag och mamma Maria i stan, vi satte oss och åt lunch och drack lite vin. Väldigt mysigt!



Dom gör inte sitt vackraste på denna.


Ikväll känner jag för att göra någonting, inte bara sitta hemma. Hmm, kanske ska ringa någon trevlig själ att promenera med...?


Mysig jul

Det har varit en riktigt tervlig jul i år. Vi firade jul hos pappa i torsdags, det blev en trevlig tillställning med Rappakalja som avslutning och för första gången lyckades Gustav ta poäng. Anton, du klarar säkert att ta nåt poäng nästa år.
På julafton tog jag och Gustav vårt pick och pack och drog till Tjörn och Kyrkesund. Vi bodde i ett grymt hus med pool och bastu, så jag kan lova att det inte gått någon nöd på mig denna julen i alla fall.

Här kommer några bilder från Kyrkesund:









Efter en mysig julafton som slutade med bastu och öl fram mot småtimmarna var det dags att ta sig hem. Vi hade lite folk hemma och drog sedan till Nivå. En riktigt lyckad kväll om man frågar mig.



Men det som hör till juldan är väl söndagsångesten som kommer dagen efter. Försökte mysa till det med levande ljus, godis och levande ljus, men vissa saker vill liksom inte försvinna out of my mind.




Dina läppar, din hud

Din blick och dina ögon

Så fort jag blundar, vad fan ska jag göra
Jag som aldrig blir speciellt imponerad
Nu ligger jag vaken vill bara ha mera

                                   -Steget <3

 


Steget



Steget – Vad Ska Jag Göra


JULSTÖK

Min jul ska vara kul.
Min jul får inte vara ful.
Som påsken, den är gul,
ska min jul vara kul.
Och snön den ska vara vit,
och är den gul har någon pinkat på den.
Kanske en hund.



Min jul ska i alla fall se ut såhär, imorgon den 23:e ska vi fira jul hemma hos pappa med hela familjen. Det ska bli väldigt mysigt, det var längesen alla var samlade. Den 24:e åker jag och Gustav till Tjörn där mamma och släkten är. Den 25:e ska vi ha lite folk hemma, sen blir det utgång, så tre härliga dagar väntar. Jag gillar verkligen julen!

 


Tillbaka till verkligheten

Igår var jag med min älskade Frida, vi fikade, handlade julklappar och tog hem min halvstora skylt. Det blev en rätt rolig resa att få med den på bussen. Men nu är den hemma i alla fall. Vet dock inte vart jag ska ha den, orkar inte se mig själv hela tiden, men ett tag kan jag väl stå ut.

Igår var jag äntligen tillbaka hos mina underbara barn och min Nina, det var mysigt, och jag ska få jobba hos dom i vår också, jag är glad.

Jag och min bror sitter och planerar lite inför julen och juldagen. Kommer bli fett.


Luciaperioden slut

Nu är det slut på lussandet. Det är både skönt och tomt. Men mest skönt faktiskt. Har haft en mysig morgon med min mamma med vörtbröd och kaffe. Hon har matat mig med lite jugodis också, för kors i taket jag har gått ner nästan 5 kilo under perioden. Lussebullar och julmust verkar vara bästa bantningstipset.
Jag har ju inte orkat skriva så mycket i bloggen under perioden, men det ska det bli ändring på nu. Om ni vill läsa om vårat äventyr så gå in på Luciabloggen där jag bloggade igår.
Ikväll blir det avslutnigsmiddag på Liseberg med luciatjejerna och lite femkamp. Det blir nog mysigt. Nu ska jag njuta av en lång dusch, sen ska jag äta lite mellanmål.

Ellie blev Göteborgs lucia

Igår var kröningen, och årets lucia blev Eleonora Udin, en helt underbar tjej, så det var ändå härligt att hon blev. Tack alla ni som röstade på mig, i övermorgon ska vi lussa för barnen på sjukhuset dit ni har skänkt pengar. Puss på er!

Radiokändis

Idag har vi spelat in lite radio i P4, kommer sändas måndag-torsdag nästa vecka, en låt om dagen. Imorgon bitti blir det Mix Megapol's fredagsvagn, klockan 07.30 får ni lyssna :)
Lite av vad vi gjort idag:
Vi började dagen med en härlig konsert i Johanneskyrkan



Jag körde fast i snön, men fick hjälp av mina lussetjejer



Jag och Sarah är superglada över det vackra vädret


Men vi är BAJStrötta. Imorgon blir det en tidig morgon med på lördag är det SOVMORGON. Åh jag längtar. Puss och god natt!

GP-bloggat

Idag har jag bloggat på GP igen.
Klicka på bilden för att komma till luciabloggen :)

Förlåt att jag inte hinner blogga, men den lilla lediga stund man har vill man vila på eller bara umgås med luciaflickorna. Men hoppas ni har det bra, det har jag. Jag ska verkligen njuta av den sista tiden på perioden nu!

Massage

Idag har vi fått massage på hotellet, Anna tog hit sina massör-kompisar, det var behövligt vill jag lova.
Nu har det btw gått mer än halva luciaperioden, bara slutspurten kvar nu.
Och glöm för all del inte att rösta! 099-312 07
Då skänker ni pengar till musikterapin på drottning Silvias barnsjukhus.
Bjuder på en mysig bild från igår.

Nordens Ark

Hejsan goda vänner!
Idag har vi som vanligt varit ute och lussat på några olika ställen, ett ställe var extra roligt, hihi.
På arkitektkopia hängde en jättestor bild på oss.



På ett annat ställe fick vi rosor.


Nu sitter jag på hotellet på Nordens Ark, vi har haft en härlig dag här! Vi har sjungit med facklor vid snöleoparderna samtidigt som dom fick mat, det var ett av dom mysigaste platserna vi uppträtt på. Kallt var det, man känner att det är vinter :)
Efter det åt vi middag i varghuset och drack ett glas vin och fick se vargarna äta middag. Så nu funderar jag på att bli fadder åt en sköldpadda.
Nu är det dags att passa på att MYSA. Imorgon blir det en rundtur i parken och sen ska vi vidare till Fiskebäckskil där vi ska ha konsert med sololåtar. Spännande! Vi hörs imorgon.

GP-bloggerska

Förlåt mina små läsare, men jag hinner inte blogga!
Men däremot har jag bloggat på lucia-bloggen idag, så här kan ni läsa mitt --> INLÄGG <--

PUSS!

RSS 2.0