Fixar och donar

Jag känner att livet faktiskt är ganska bra ändå. Jag har jobbat hela veckan och igår började jag på älvegården som jag ska vara på i några veckor och det känns bra :)
   Eftersom jag jobbat tidigt tre dagar denna vecka har jag fått gjort massor hemma. Jag har städat, dammsugit, skrubbat toalett/dusch rensat garderoben och fått tvättat flera maskiner. Och dessutom sökt jobb på fritidsresor och några andra resebolag som aktivitetsledare och ska även söka som "showartist".

Jag har även börjat att bli någorlunda nyttig. Förut åt jag godis varje dag i stort sett, men nu äter jag inget sånt, mycket frukt. Jag försöker äta lite mindre, men mer grönsaker och dricker mycket vatten. Jag har även tränat en del, men jag vill inte gå ut och springa när det är så mycket is ute. Därför har det mest blivit styrka.
   Då tänker man ju att man vill se resultat på vågen. Och visst har det gett resultat; jag har gått UPP två kilo. Vad gör jag för fel? :'(

Men men, det är ett tag kvar till bikinisäsongen, jag får väl ligga i.

Pusshej

Bra helg

Det har varit en mycket bra helg faktiskt. I fredags var jag hemma hos Oliver för att fira hans 20-årsdag. Vi hade jättemysigt och jag tycker om dessa människor så himlans mycket. Tyvärr gick jag inte med ut, vet faktiskt inte varför. För att få skjuts hem med Katta antagligen. Ångrade mig lite, men jag hade trevligt ändå :)
   Igår var vi hemma hos Malin och firade henne 20 år. Det var faktiskt väldigt trevligt. Hon är så go söta Malin. Det var roligt att träffa lite nya människor. Där blev det aldrig utgång som jag trott, utan vi var där till halv fyra eller något. Min bror var så snäll och hämtade mig. Puss.
   Idag har jag tränat och sen varit på kalas. Det var tervligt. Lite trångt på vägen hem då jag Johanna och Martin knödde i baksätet, men vi höll igång med pippilåtar.

Sen kan jag berätta att jag är skabbigare än skabbigast. Igår gick jag bara och la mig utan att duscha. Imorse gick jag till träningen. Sen när jag kom hem skulle vi åka direkt, så jag hann inte duscha. Goare tjejer finns det.
Såhär ser jag ut när jag är skabbig. (Tur att man är så snygg)



Nu ska jag DUSCHA.

I väntan på utgång

Idag ska vi f Oliver 20 år :)
Jag har roligt när jag väntar på at bussen ska gå.
Tar kort och lyssnar på Spice Grls!

     

Paradise hotel

Gjorde ett inlägg om Paradise hotel och hur gärna jag vill vara med i programmet och varför (hatar ju egentligen programmet). Det verkar ha kommit bort och jag orkar inte skriva om det. Men jag vill leva deras liv! Med paraplydrinkar, snygga killar och sol/bad! Och att få lön för att festa och göra små reklamjobb skulle jag också klara av. Så nu tycker jag att mitt liv är lite segt om man jämför.



Puss och smek

Nu börjas det...

Nu välkomnar vi årets härligast period - vinterkräksjukan är här! Jag hörde i tisdags att sjukan var och härjade på österrödskolan och att massa elever och lärare var sjuka. Om ni inte redan visste det så är jag livrädd för spyor, lite knäppt men så är det. I tisdags fick vi vårt första fall. Kräks i legot, på stolar, på golvet och sedan även i hallen. Luktade gott på hela avdelningen. I onsdags hade vi ingen som spydde som tur var, men det skickades hem barn från andra avdelningar.
   Igår önskade jag att jag skulle slippa jobb idag, för jag hade inte fått något. Jag trodde så klart inte att det skulle bli så eftersom dom ringde från tre ställen igår. Men kors i taket så har mina böner blivit hörda och jag är arbetslös. Första gången på vet inte hur länge (förutom julen då). Imorgon hoppas jag att få jobba på ett dagis utan kräksjuka om det nu finns sådana i Torslanda.

Puss och kram alla friska (och sjuka) människor

NM-festival

Igår var det NM-festival för alla som gått på Ny Musik. Väldigt tervligt att träffa lärarna och massa klasskompisar som man inte sett sen studenten. Det var band hela kvällen med folk som gått på NM genom tiderna. Lukas och gänget spelade låtar som dom kört förr på skolan. Verkligen nostalgi att se dom igen. Även modsen spelade, kul att få se dom lite igen. Köpte en toast också, den var så stark att jag höll på att brinna upp. Men jag blev mätt :D


Sara, Alice, Adeline, Kalle, Lukas, Olof och Niklas spelade


Sen gick vi vidare till the Queen och firade Dashas 21-årsdag. Det var väldigt mysigt att vara med mina tjejer en stund. Tycker verkligen megamycket om Sara och Adeline, konstigt att inte vara med dom så mycket längre. Men det får det bli ändring på :) Även Alice som jag knappt träffat sen studenten var mysig att träffa. Puss på er. Vi lekte lite pek-lek, snackade danska PH och försökte smida våra framtidsplaner. Det gick sådär.
   Sen måste jag berätta att jag var JÄTTEDUKTIG igår kväll. Jag åkte nattbussen hem helt själv! Jag som inte ens vågar åka med mina kompisar. Jag vandrade igenom hela stan (träffade en del konstiga människor på vägen) och tog bussen runt ett. Skönt att åka så tidigt för det var inga fulla människor på bussen alls. Jag kände mig så trygg att jag till och med somnade :) Så guldstjärna till Matilda som övervinner sin rädsla.


           
    Sara           Erik och Adeline      Atocha
       
    Alice           Dasha och Erik     Jag och sötis-Sara


Idag är det bakisdag. Skönt att det inte är träning idag. Nu ska jag lägga mig och kolla på PH danmark, sen är det kick off med gympan. Får väl se om det blir skojsigt eller om det bara blir möte...
Pusshej


Nostalgiträff

Igår var jag hemma hos Emelie i hennes lägenhet och hade det urmysigt. Har verkligen saknat henne så himla mycket. Det var jag, Emelie, Simon, Anders, Jonathan, Mikael Axellson, hans flickvän, Viktor Hasselfors med flickvän och Patrik Bolwede. Vi drack vin och tjötade, tiden bara sprang iväg. Sen var vi bara fem kvar. Då låg jag typ bara och skrattade. Kändes som att jag var 15 år igen typ. Underbart.




Anders och Jonathan


Emelie och Simon


Såhär snygg var jag klockan halv fyra på morgonen


Nu blir det träning och sen tagga tagga inför NM-festivalen ikväll <3

Brandmän och katthår

Igå träffade jag min sötis Oliver vilket jag har gjort på tok för lite över julen. Han åker ju tillbaka in i lumpen (vilken lump? :P) på söndag, man ångrar att man inte setts fler gånger. Men men, det var trevligt att ses i alla fall. Vi skulle på café och när jag pratade med Sanna så satt hon och Malin på Vanilj, så vi begav oss dit :) Trevligt att få sällskap hem också.

När jag gick till jobbet i morse kom det brandbilar med blåljus som stannade utanför dagiset. Alla mina sötisbarn stod i fönstret och tittade. Så är de min vän Kenneth som står där i sin fina brandmansmundering. Hihi inte varje dag man ser honom i tjänst. Men som tur var var det bara ett falsklarm, men det kostar väl skjortan när det blir så.. Barnen pratade om brandmän och brandbilar hela dagen efter det, och jag har berättat allt jag vet om ämnet. Så det kom alltid med något bra, barnen lärde sig en hel del :)
   Sen när vi var ute på gården kom det en söt liten kissekatt och ville vara med oss. Eller ja, liten och liten, det var nog en av dom tjockaste katter jag stött på, men den var så kelig. Jag lurade i barnen att den var rädd för små barn så det var bara jag som fick klappa den :P Nej inte rikigt, men jag ville inte att dom skulle dra den i svansen och kasta snöbollar på den, så jag höll dom på avstånd.

Ikväll blir det kör, fast jag egentligen har slutat, men Elin övertalaed mig. Sk bli trevligt ändå.

Pusshej

Hund nu tack

Måste bara berätta att jag var på en väldigt mysig promenad igår med min mor och hnnes man PÅ havet. Så vackert (men kallt) att se folk promenera, fiska, spela hockey och hacka loss sin båt från isen (varför den nu låg i). Folk gick ända till Björkö. Jag har nog aldrig varit med om att det varit så kallt här förut. Det har jag säkert, men jag minns det inte :P Självklart hade jag glömt kameran hemma, men ni fårhelt enkelt tro mig när jag säger att det var vackert.

Idag har jag varit med min mamma (jag har tydligen inget annat liv än att vara med min familj, men jag gillar det), vi var på hundutställningen My dog på Mässan. Jätteroligt att se Agility, polishundar och teater (askhunden).



Älskade mamma


Och ja har hittat en ny favorithund som jag vill ha när jag har tid att skaffa hund. Jag har alltid tänkt att jag ska ha en härlig familjehun, typ golden, labrador eller berner sennen. Men jag känner att det är för stora, för lata hundar. Jag vill kunna jobba med min hund mycket, jag vill köra agility med den. Alltså en labrador i en agilitytävling är ju rena skämtet. "Vadå jag har väl inte bråttom?".
Så min nya drömhund är Stabyhoun! Är det inte världens sötaste hund?



             Stabyhoun som valp




Stabyhoun som vuxen



                                   

Såhär står det om den på internet:
Rasen skall som sällskapshund vara tillgiven, mjuk och vänlig. Den skall vara intelligent, lydig, lättlärd, lugn och en god vakthund, aldrig aggressiv eller bitsk.


Bra va?


Myskväll

Jag har upptäckt en jobbig sak. Jag tog bort massa bilder från arkivet från bloggen, jag vissteinte då att dom försvinner från själva blogginläggen :( Så massa bilder från bloggen är borta och jag vet inte hur jag ska få dit dom igen. Jättetråkigt :(

Skit samma, det är bara i-landsproblem. Igår var jag, Sanna och Marcus hemma hos Malin och Adam i deras lägenhet och åt middag och lekte lite lekar och drack vin :) Väldigt mysigt och dom hade SÅÅ fin lägenhet.Jag planerar på att flytta dit. Vet inte om dom är så pigga på den idén bara haha. Men tack för en tervlig kväll härliga ni <3


Underbara värdparet



Fulaste bilden ever på mig och Sanna


Malin och Marcus


Curlingfamilj

Igår fyllde min pappa 49 år. Han fick frukost och presenter på sängen, och han blev förvånad när hela fmiljen skulle åka iväg klockan halv 8 på morgonen. Och överraskad blev han när det var curling som väntade. Det blev riktigt roligt faktiskt. Vi delade upp oss i två lag (killarna mot tjejerna) men dock förlorade vi tjejer :( Men det var väldigt roligt i vilket fall. Nu kommer jag ju förstå vad det handlar om när jag ser curling på tv. Och hu svårt det var :P


Jag i gidställningen


Födelsedagsbarnet
  
                                  



Nu ska jag göra mig iordning för jag ska på middag hem till Malin och Adam ikväll. Det ska bli såå mysigt!
Puss på er alla goa!

Vita vintervärld

Oj vad det är snö ute nu. Jag tycker det är väldigt trevligt faktiskt. I förrgår var hela familjen ute och åt middag på el Corazon för att Eva-Lena, sen har jag umgåtts med min kära (numera) vän Lukas. Det har verkligen varit mysigt att vara med varandra lite, har ju knappt träffats alls de senaste månaderna. Så tack för dessa dagarna Lukas. Nu åker han till Malmö igen.
Igår hade vi gäster hemma och lekte en lek där man ska skriva två sanningar och en lögn om sig själv så ska dom andra gissa vilken som är osann. Det blev faktiskt väldigt roligt just när man inte känner varandra så bra. Sen kom Sanna och Andrea hit, vi körde singstar alla "barnen". Andrea är väldigt duktig på att sjunga, men det vet hon nog inte själv.
Idag har vi haft kalas för pappa och Eva-Lena med farmor och farfar och Anton och Johannas mormor och morfar. En liten uppdatering bara vad jag haft för mig dom senaste dagarna ;)
Här är bilder från min och Nathalies promenad.
Det vackra havet täckt av is


Sötaste Nellie


Nathalie och jag

2010

Nu var det nytt år, och det ska fan i mig bli ett bra år! Det började bra i alla fall med en härlig nyår. Inte jättemycketfolk och flashigt dansgolv, utan bara alldeles lagom med människorna man tycker väldigt mycket om. Tänkte bjuda på en av Sannas bilder för att summera min kväll.


Kalasbra

Första januari var en mysig dag, alla som sovit hos Sanna käkade upp maten från dagen innan och sen kollade vi på sex and the city-filmen. Sen kom jag hem och upptäckte att det var fredag, då kollade jag på På Spåret och åt tacos/godis. 
   Idag var jag ute och gick med Nathalie och hennes hund Nellie vid havet, såå vackert med all snö och solen som lyste på. Vi tog några bilder, jag hotade Nathalie att hon skulle skicka dom idag, men det har hon inte gort så jag får ta dom i ett annat inlägg. Sen var jag på kafé och bio med Sanna och Frida och såg New Moon, mycket bra film. Men jag måste erkänna att jag inte tycker om biosalonger. Så då fick jag väldigt mycket ångest. Det finns olyckligtvis bara en människa på jorden som kan få min ångest att försvinna och han har tyvärr lämnat mig. Men jag hoppas att jag kan hitta något annat som kan få det hemska att försvinna.

Jag kan berätta vad som är min värsta ångest (och glädje)-källa just nu. Och det är att jag och Sanna ska åka och bo hos Frida i Paris i februari :D :'(. Det ska ju självklart bli kul, men jag blir så himmla nervös inför resan. Det är svårt att sova eller ens tänka på något annat än det. Men jag har lovat mig själv att min fobi ALDRIG ska få förstöra det roliga jag vill göra med mitt liv. Även om den försöker flitigt.

Men men idag är jag inte i Paris utan i Sverige i mitt trygga älskade hem. Nu ska jag lägga mig och tänka på att det är 2010, och på alla som älskar mig och som INTE har lämnat mig. Ni är guld värda.


RSS 2.0