Tisdag

Tre arbetsdagar kvar. TRE! Så underbart va? Sen är det LEEDIGT :D Idag jobbade jag sent pass, skönt att mina två sena dagar är avklarade. Idag spelade jag kubb med Sandra, Alicia och Patrik. Trevligt, jag och Sandra vann stort. ...Eller?






Lisebergsdag

10 timmar på Liseberg idag gör att jag är rätt trött i fötterna. Men det var sjukt kul. Halling gjorde ju varje åktur dubbelt så rolig, framförallt gasten.

   

Imorgon blir det bara till att jobba ige. Men nu är det bara en vecka kvar innan SMESTER. (Okej arbetslös, men det låter bättre med semester).
Pusshej.

Midsommar på Orust.

Helgen har varit mäktig, flötig, epic, värd och alldeles alldeles underbar. Orkar inte skriva så mycket om det, bilderna ligger på fejjan.



   


Hemkommen

Kom nyss hem från Orust och ett hejdundrandes midsommarfirande. Bilder kommer. Orkar inte just nu, är trött och bakis och ska gå hem till Sanna och pussas lite.

Dagens fråga

Dagens fråga är hur vi ska få plats med tre halvfeta tjejer och all packning i min lilla toyota aygo när vi åker till Orust på fredag. Det blir till att packa snålt. Tagga midsommar!



Måndag.

En helt vanlig måndag. Egentligen. Men jag hade dejt med min hw, det var mysigt. Tur att jag har någon som henne som man bara kan prata skit med och ha jävligt kul med. Puss på dig.

 

Jag sitter på en sten vid en sjö i en skog


Sen träffade jag två andra rätt söta tjejer och kollade när pfalk spelade fotboll. Han gjorde mål. Tyvärr missade jag det eftersom jag hade fullt upp med att titta på en mops, men duktig var han.



Sandra och Alicia

 


Inget napp

Jag, Gustav och Andrea besämde oss för att ta båten och fiska lite makrill. Det gick sådär faktiskt. Motorn ville inte riktigt lyda. Två gånger fick vi stopp, jag tyckte det var roligt. Ännu roligare var det när Andrea hällde ut all stagg så fiskmåsarna jagade oss hela vägen hem. Hoho.
Jag gjorde en fin liten film om vårat skeppsbrott. 


Kvaliten blir urusel när jag lgger den på youtube, man ser typ ingenting :(

Fridas hemkommarpartaj.

Det var en sjukt trevlig kväll igår faktiskt. Jag hade för roligt för att ta bilder antagligen, eftersom jag bara lyckades ta bilder i början, men dom kan jag ju bjuda er på i alla fall :)


Mina älskade vänner










Idag är det bakissöndag med film och te tror jag, eller så kanske jag hittar någon trevlig själ att spendera min söndag med. Pusshej.

LÖRDAG = FEST

Vårat altanstek fortsatte ända till natten igår. Frida kom och vi lagade mat, mycket god mat men jag fick väldigt ont i magen. Men efter en smarin och en tupplur var jag redo igen. Det blev en sjukt mysig kväll, och vi insåg igår hur lyckliga vi alla tre är just nu. Vi typ bara skrattade och gjorde små glädjetjut. (Vi undrade hur många som håller på så på sina altankvällar, haha)


Älskade Frida


Ikväll blir det fetingfest, och jag hade förväntat mig regn, så min lycka är fulländad nu när solen skiner. Nu ska jag och mina flickor till maxi och handla allt inför festen. Livet är nästan för bra.


STEKARFREDAG

Sitter på Sannas altan och STEKER bara så ni vet ;)
Det är helg, kan livet bli bättre?






Min mamma är knäpp

Haha min mamma är så sjuk. Hon tycker att allt som har med kungafamiljen är så töntigt och överdrivet. Därför måste hon överdriva allt som har med det att göra. Nu på lördag ska hon ha kunglig bröllopsmiddag hemma, dom ska klä sig i "fina" kläder, äta prinskorv och massa annat som har med prins att göra. Och till efterrätt blir det såklart prinsesstårta med drottningsylt.
Hon var precis inne i mitt rum och visade sin nya bröllopsfrisyr:




Plugga nötter

Idag har jag pluggat pluggat pluggat på mina stämmor tills nästa vecka. Sitter rätt bra nu, deltaland svider lite fortfarande, men jag får fortsätta imorgon. Jag börjar tidigt imorgon och det är FREEEDAG <3




Jag älskar lediga onsdagar

Igår blev det ganska sent. Med tanke på våra sjuka samtalsämnen igår måst det tagit slut på mer vin än vi trodde. Men det var en sjukt mysig kväll.

 

 

 

Idag har vi haft en underbar dag på stan. Vädret var verkligen på vår sida! (Inte Sannas då eftersom hon bränner sig, men jag gillade det ;) Det började med en lunch vid kanalen som för ovanlighetens skulle bestod av sushi. Sen shoppade vi loss, eller i alla fall jag. Målet var att jag skulle köpa något att ha på mig på Fridas fest på lördag, men istället blev det andra saker som jeansshorts, linnen, skor, solglasögon och örhängen. Sen var vi värda en fika på condecos uteservering. Härligaste Malin kom förbi på sin ascoola cykel och fikade med oss en stund. Ska bli kul att få festa med henne på lördag, det var änna längesen känns det som!
 

    
 
 

 

 



 


Glad och kär.

Hej jag heter Matilda och jag måste vara jordens lyckligaste människa. Jag är glaad käär och glaad. Ja det är jag. Fråga inte varför. Nu ska jag till stan med mina älsklingar Sanna och Frida. Åh dom är så gossiga. Hoppas ni får en underbar tisdag!
Love.

Det är freeeeedag idag!! :D ...typ

Jag är ledig imorgon wohooow! Man får ju tnyttja alla härga sommarkvällar man kan få, därför ska jag och mina bästisar ha vinkväll ikväll.

Jag har varit sjukt dlig på att blogga de senaste dagarna, jag har helt enkelt haft roligare saker för mig. I lördags var jag och kollade på min bror som spelade fotbollsturnering. Två kom han, dålig som han är. Sen förfestade jag lite med några trevliga pojkar som satt i mitt vardagsrum, sen var det fest hos Jacob i majorna. Mysigt att träffa Oliver och hans lumparpolare :) Tyvärr hade jag inte kameran med mig denna dag.

Såhär mysigt hade jag det i söndags:

 

 

Kvällen spenderade jag tittandes på fotboll tillsammans med Pfalk, Sandra, Tommy och Alicia.

Igår hade jag det supermysigt med på Sannas altan med Sanna och Frida. Vi drack te ur JÄTTEstora koppar.
Nu ska jag sjunga, PUSS


Fredagsmys

Mamma och jag har gjort sushi idag, den blev riktigt god! Till och med röran i insideout blev helt okej :)

  


Denna sköjiga låten sitter i mitt huvud efter alla studentmottagningar, har nog spelats minst 200 gånger dom senaste dagarna. Till och med mamma drar igång den här hemma och dansar loss.


Avslutning med gympan

Ett uppehåll med gympan i 2 och en halv månad väntar. (bauo). Som en avslutning hade vi en helkväll hos Lottas föräldrar. Lotta hade fixat så himmla bra med korvgrillning, femkamp, poängpromenad och filmvisning. Riktigt kul att se hur mycket dom har lärt sig under åren alltså. Vad dåliga ni har varit tjejer. Haha.



Sen hade vi femkamp. Roliga grenar, jag har allt en del roliga filmer, men dom orkar jag inte lägga upp här.


Gren ett: Äta godissnören.



Gren två: Doppa pennan i flaskan.



Gren tre: Äta kexchoklad och vissla



Gren fyra: Tugga ett helt paket hubbabubba och blåsa en bubbla.



Gren fem var en gemensam musikquiz, riktigt kul. "Det är dans på brännö brygga, en gammal och kär pensionär." Eller "En hårig coconut",  ja många fina svar fick vi in.
Som en bonus lekte vi gurkleken :)






Nu ska jag fortsätta drick vin och umgås med min mamma och bara ha FREDAGSMYS. Puss!

Två sista studenter

Nu är det slut på studenterna för i år. I onsdags tog Annie och Sofia studenten. Jag gick först till Sofias mottagning en stund. Börjar bli lite trött på den lokalen, där har jag dansat runt gran, där har jag haft mina skoldiscon, där har jag fått mina första pussar, där har jag haft hattparad, där har jag varit tärna på bröllopsfest, där har jag varit på konfirmationen, där har jag tillbringat våra städdagar, där har jag haft min studenttmottagning, och varit där på tre studenter i år. Då ska vi inte tala om hur många gånger min mamma varit där... I vilket fall var det en mycket vacker och lycklig flicka som firades denna dag.


Hade tyvärr ingen fin bild från mottagningen, men här är hon i mitt i lyckan.


Tog mig sedan hem till Annie och firade henne resten av kvällen. En mycket trevlig tillställning med sång och.. ja sång. Grattis älskade vän <3


Annie och Natta

    



Sara och Annie, glaa och påväg till studentfesten


Antons student

Idag har min bror Anton tagit studenten och jag lovar att det är min sista bror för i år! Jag jobbade, så jag kunde tyvärr inte vara med på utspringet, men mottagningen var en mycket trevlig tillställning. Anton var lycklig och för en gångs skull inte vrålpackad, utan i sitt bästa tillstånd. Jag brukar alltid säga att han är den bror jag fortfarande har hopp om, och det har jag även efter denna kväll.

   
  



Anton fick en ny guild-gitarr i present, här var han tvungen att testa den lite. Anton, du är underbar!!



En mycket trevlig kväll måste jag säga. Nu måste jag sova, imorgon blir det jobb och två till studenter. TAGGAAAAA

Lugna söndagen

Jag njuter verkligen av att vädret är så fint. Det har varit fint ett tag, det är nästan så man vant sig. Men man får ine glömma att njuta!
Idag var jag ganska seg, låg mest och solade på altanen, men sen kom min vän Emelie på besök och tog en fika. Det var trevligt att träffa henne en stund.




Sen åkte jag, Hw och Sandra och tittade på när Patrik spelade match. En trevig stund, men det blev kallt, så vi begav oss hem. Nu ska jag äta kvällsmat, sen lägga mig. Imorgon är det jobba som gäller!


Torslandafestival och Slottskogshäng

Idag har jag tillsammans med min härliga kör Torslanda gospelkör sjungit i Amhult på torslandafestivalen. Det lät nog inte så bra som vi hoppats, men vi gjorde vårt bästa. Elin hängde med mig hem, åt lite grillat kött på altanen och drack ett glas vitt. Sen tog vi bussen in till stan och träffade Sanna, Linn, Frida, Malin, Viktor med flera i slottskogen. Synd att vi kom när solen gått ner, men vad gör det, det kan vara trevligt ändå. Vi tog oss sen en promenad ner för linnégatan, där förlorade vi våra mannar och väl nere vid järntorget var det bara jag och Sanna kvar. Vi gick och träffade Sannas Jönköpingskompis Pontus, satte oss på uteserveringen och drack ännu ett glas vitt vin. Mysig avslutning med två mysiga människor. Försökte åka nattbuss för en gångs skull, men vi blev omringade av illamående äckelmänniskor, så vi hoppade av och tog taxi. Hatar nattbuss.
Tack Sanna Ryding för att du flyr med mig, du är bara bäst!
Är lite störd över att jag glömde min kamera och inte har fotat på hela dagen, men imorgon är en ny dag!

Gustavs studentfirande

Igår tog min lilla lillebror studenten. Han var glaaaad vill jag lova.







Mottagningen hade han tillsammans med Christian. Trevligt till en början, men spårade tyvärr ur i slutet. Men i vilket fall hade nog Gustav en riktigt bra dag och kväll :D

   


Kvällen slutade faktiskt med lite efterfest hos David Ankner, men jag var väldigt opepp efter den tråkiga avslutningen på mottagningen. Min ingen mottagning undgår lite altanhäng med päronen, så det fick avsluta det hela.



Idag blir det torslandafestival och slottskogshäng om jag orkar. Puss och kram!


En helt okej torsdag

Idag har jag jobbat, och vi hade gårdsfest. Mycket trevligt med fint väder, barnsång och picknickfiltar. Sen var det bara att stressa iväg för kära Elin Lundeborg har ju tagit studenten idaaag :D Hon var glaad och glad blev även jag efter ett flertal glas vin.



   


Sen var jag (som vanligt efter en mottagning) alldeles för glad för att åka hem. Idag var jag nästan så glad att jag tänkte följa med Elin på studentfesten, men jag hejdade mig och tog en promenad med min älskade hw istället. Mycket trevlig promenad med en mycket trevlig flicka.

                                                                  Love.


Studentmottagningar :)

Idag har jag bränt mig på jobbet. Är röd som en kräfta. Men jag är lika glad för det. Mitt liv leker verkligen, inget är liksom dåligt! Min snuttis Sofie tog studenten idag, har saknat henne nu när vi slutat träna. En helt underbar flicka. Tyvärr glömde jag kameran, men snor bilder av min kära vän hw:

   


Sen åkte jag vidare till älskade Sandras mottagning. Sötare tjej får man leta efter. Dock bet hon mig i örat, är lite röd. Men då blir det i alla fall jämn balans mot ansiktet :)

   

 

 

Sen var jag alldeles för glad för att bara åka hem, så jag, Elin och Victoria lekte en stund. Det var angenämt.

 


Jaj kellar poo dajj


RSS 2.0