RM3 i Katrineholm

Jag har nyss kommit hem från Katrineholm med mina gymnaster. Vi tävlade i RM3 och jag är SUPERNÖJD med tjejernas insats. Vi hade ett fall på matta och en pass på hopp, annars tyckte jag att det var jättebra. Fristendet var fnt, men mycket missar på obliga. Vi fick 8.3 på matta, 8.45 på hopp och 7.3 i fristående. 13:e plats av 24, bara tre placringar från fina. Det tycker jag är bra jobbat med tanke på att halva laget var skadade eller borta. Till hösten är vi i final tjejer!
Här är tävlingen som filmats med min digitalkamera, men jag vet inte vad som hände med kvalisorten när jag la den på facebook :( Men men, den får ligga uppe så länge.




Eftersom det är sent och jag inte orkar lägga upp bilder eller så från när vi var där, har jag tur att jag har två sötgymnaster som videobloggat åt mig idag! Frida och Linnéa. Hahah älskar att Linnéa säger att vi har vait på ett ålderdomshem hahahha.




Puss och godnatt

Frida du är bäst

Jag älskar min Frida väldigt mycket, vi har haft en mysig natt, kollat på Pfalk-filmen 20546682 gånger. Lika roligt varje gång. Klockan tio i tio ringer Patrik på dörre, det var ju bra jobbat tycker jag. Nu åkte han och spela match. Lycka till.

Love.


Patriks Student

Idag tog min bror Patrik studenten, han var fin idag. Först hade vi släkten här, sen kom alla kompisar som tackat ja på facebook. Patrik missuppfattade ju detta lite, insåg kanske inte att detta var en förfest, kanske drack han lite för mycket. Men kul hade han. Undrar bara hur roligt han kommer ha ikväll. Tänkte bjuda på lite bilder :)



   


Tänkte först inte lägga upp denna videon, men eftersom typ alla Puttes kompisar var där (och så har jag druckit några öl) så gör jag det. Passa på och titta, jag kanske tar bort den imorgon :P





Frida var här också, jag frågade om hon fick sova hos mig och det fick hon. Så himla MYSIGT! Åh vad jag älskar henne. Miiih <3

Tiden räcker inte till

Hur ska jag hinna med allt? Student här hemma imorgon, vilket betyder att jag måste städa. Studentpresenter måste inhandlas eftersom jag inte är hemma i helgen. Allt detta ska uppenarligen ske idag? Jaja, tid är ett litet problem.
Två av mina älskade väninnor har tydligen varit på äventyr med bilen på sniskan. Ni skräms tjejer, men ja är glad att ni är okej <3

Tandläkarbesök och gympaträning

Hade bråttom bråttom idag efter jobbet till tandläkaren, men som tur var fanns det en bil hos pappa som jag kunde låna så jag hann i tid. Hon sa att jag hade fina tänder och att jag inte ska äta godis och dricka läsk. Precis som att det skulle få mig att äta annorlunda, att det skulle få mig att inse att socker förstör tänderna. Ibland undrar man alltså.
Tränade sedan mina sötisar. Gick sådär idag, har ingen aning om hur det kommer gå på RM i helgen. Jag hoppas hoppas att mina tjejer gör bra ifrån sig och får finfina poäng av domarna (le tjejer!) Kommer inte på träningen på torsdag, så jag håller nu tummarna inför lördagen, ska bli kul!


Söndag - Sanna 21 år!

Grattis älskade älskade Sanna, min bästa vän, på din 21-årsdag!
För att få fira våran älskling åkte jag, Sanna och Frida in till stan och fikade på Vanilj som på den gamla goda tiden. Vi var bakis och trötta, men det var gott med kaffe och mysigt med trevligt sällskap.


Ni är så fina



   


När vi skulle åka hem kom jag på att bror Anton skulle ha bal, så vi passade på att titta på honom och alla fina klasskompisar.




Lördag - hemlighetens stora dag

Detta var en heelt underbar dag som kändes VÄLDIGT lång. Jag har ju gått med en liten hemlighet i flera månader, och det var att Frida skulle komma hem från Paris (hon har ju bott där sedan oktober) och vara med på Sannas 21-årsfest. Sanna och alla andra trodde att Frida skulle komma hem på måndag och att dom (eftersom Sanna åker till Värnamo) inte skulle ses på flera veckor. Jag och Frida hade fixat allt så bra och jag hade skrivit en låt till Sanna där Frida skulle komma och sjunga med. Så jag var nervös hela dagen, och ville bara att det skulle bli kväll. Jag åkte hem till Frida på morgonen och vi övade in låten i stämmor. Så underbart att få träffa henne, har saknat henne så fruktansvärt mycket!

Sedan för att få dagen att gå åkte jag med pappa och Eva-Lena till stan för att kolla på Göteborgsvarvet och dricka lite öl. Det var urmysigt och vädret var inte direkt att klaga på. Tyvärr missade vi Maria som sprang, hon sprang alldeles för fort!


E-L och Papi



Jag var glaaa och excited inför kvällen


Sen var det dags för Sannas 21-årsfest och Fridas entré. Jag gömde Frida och hennes pojkvän på våran altan medan dom inväntade klartecken. Jag spelade min låt, sjöng fruktansvärt och kom av mig flera gånger. Men det gjorde inget för Sanna blev såå glad när Frida kom att hon grät. Och det var många som gjrde faktiskt, så det är väl bra betyg för våran planering ;) Adam filmade det hela, hamnar säkert på fb, då kan jag lägga upp det här. Nej jag skäms inte.
Vi gick inte ut, utan var kvar hos Sanna. Det var den mest saliga blandning av människor man kan tänka sig. Det börade med att det nästan var släktkalas, våra föräldrar, syskon och alla möjliga. Sen kommer PFalk (min plastbror) och TommyP, sen kommer även Fridas bror med mina plastsyskons bror. Det är knappt att jag vet vilka jag är släkt med och inte. Men trevligt var det :)


Älskar att det är vi tre igen <3


   


   

Fredag

Denna helgen har ju bara varit fullproppad med roligheter, därav det dåliga bloggandet. Har ju ändå fotat lite, så jag ska försöka ge er dag för dag.
I fredags klippte jag mig, sen grillade vi. Sanna kom över och satt på våran altan och tjötade. Vi kom inte i säng förrän två eller något, sjukt att man kan sitta ute hela nätterna i bara tröja. Underbart! (Och så älskar jag min familj som stöttar mig till 100%. Puss på er MEL)


Såhär glad var jag att det var helg och jag fick äta grillad fläskkarré.


Värmeslag!

Det är så SJUKT varmt. När hände detta? Natten till igår. Japp igår var en helt fantastik dag. Solen sken och jag lyckades med mitt bakande av rulltårta på jobbet. Yey. Passade mina favoriter Annie och Wilma. Fick också tjuvlyssna på musikalrepet, låter bra, gå dit och titta vettja.
Idag var det förskolans dag. Vi avnjöt rulltårtan och invigde vår nya bollplan med klippning av band och allt. Då var det så sjukt varmt, visste inte vart jag skulle ta vägen. Barnen sprang i kjolar och linnen. Härligt, det är ju högsommar.
Idag blir det rep inför konfirmationen, blir väl bara jag och Elin från vokalensemblen, dom enda två som räknas skulle jag nästan säga. Vilken ensemble!


JAG SAKNAR SOMMAR MED DIG! NU ÄR DU SNAAAAART HEMMA.

När livet stannar

Om ni vill läsa en bra bok och gråta en skvätt, läs denna boken som handlar om tsunamin 2004. Nu ska jag lägga mig och läsa!

Mot Jobbet

Nu ska jag till jobbet. I helgen kommer det bli såå kul! Och så ska det bli 20 grader och sol på lördag :D

Mysiga söndag

Äntligen fick jag min bakissöndag som jag velat ha i flera veckor. Med Ben & Jerrys och film. Glassen var sådär god, men det var mysigt att umgås med min allra bästa väninna Sanna! Har även fått virka lite, men jag får nog öva lite mer :P Såg Australia, underbart bra film!! Fast jag somna..


Avatar

Bra film vill jag lova, grät en skvätt. Men jag blev fruktansvärt åksjuk av att titta på 3d, nästan så att en spypåse hade varit bra. Halva filmen tittade jag utan glasögonen, det var suddigt, men då mådde jag bättre.




Vi blev Avatarer!



Sång från i fredags. Mmmm fint.


Underbara Tottan ska på bal

Nyduschad, halvnaken med handduk på huvudet fick jag käckt springa ut på gatan för att få se vackraste Tove som skulle på studentbalen. Så vacker!


Underbara superlediga fredag

Igår var en helt fantastik dag med underbart väder! Jag åkte med mina bröder in till heden och kollade lite när dom spelade fotbollturnering. Självklart vann dom.

  

Mötte upp Sanna i stan, sen körde vi till Amhult och handlade lite thaimat som vi avnjöt på våran altan.



Kvällen spenderade vi hemma hos Sofia med spel, sång och skratt. Mina underbara vänner, vad jag tycker om er.
Har fina filmer på när vi sjunger, men jag får inte upp dom på youtube, så det får jag göra en annan dag.


  

Klockan var ganska mycket när vi tog oss hem, men inte helt förvånande satt våra föräldrar på altanen och hade såå mysigt, så då var vi tvungna att sitta och skratta med dom en stund också :)


Långhelg

Igår var jag hemma hos Sanna och hade lite mysigt. Mina föräldrar kom och våldgästade, så vi hade en trevlig kväll tillsammans. Frida fick vara med oss på Skype en stund :)
Idag har jag varit ledig, och det vill jag lova att det märktes. För det första sov jag till HALV TOLV. Brukar aldrig hända. För det andra bestämde jag och min bror oss för att ta fram en påse ostbågar och kolla på nykeln till frihet. Filmen var hur bra som helst och ibland är det skönt att få ha slappa dagar. Pappa och Eva-Lena kom hem med pizza och sushi som vi avnjöt på altanen. Mysigt faktiskt. Sen tränade jag mina tjejer på kvällen. Faktiskt en mycket bra träning. Sen har jag bara varit hemma och druckit ett glas rött och kollat på hochey. Imorgon får det allt bli ordning på mitt sociala liv igen :)
Har tyvärr inte haft min kamera med mig till pappa nu, får hämta den imorgon. Puss och godnatt!


Ojojoj

Nu händer det spännande saker ska ni veta mina damer och herrar. Men det kan jag inte ta nu, det får ni veta om senare.
Igår krockade min bror med ett rådjur. Som tur var dog det med en gång. Men det var en rejäl smäll, rådjuret flög kanske 60 meter. Jag ska spara er detaljerna om hur det stackars djuret såg ut. Usch.
Annars är ju livet nästan för bra just nu. Imorgon är det fredag, eller ja onsdag, men jag är ledig torsdag och fredag! UNDERBART. Sanna kommer hem, så vi ska mysa hela helgen. Men nu ska jag sova, har ju en arbetsdag kvar.

 


En gång i tiden såg Matilda ut såhär. Mohaha


Jajaja idag var det gais

0-0. Vilket oerhört ospännande resultat. Men det var ändå roligt att se matchen och få känna lite äkta GAIS-feeling. Det är ju uppenbart att gårdakvarnen inte behövde en bongotrumma för att höras.
Pappa hade med sig svärmor Britt till matchen, söt hon är! Jag, Sara och Addie var pepp i klacken!


Sara hetsar

   


GAIS GAIS GAIS

Ikväll är det Match, GAIS - IFK.
Det är underbart att vara Gaisare. Skjut och ta poäääng!


Söndag

Idag har jag varit med min mor och min bror och kollat på kläder. Gustav köpte kostym till studenten. Tänk att han är så stor min lille.


Visst är dom lika, min bror och Joel Kinnaman?


Sen begav jag mig till trädgårdsföreningen och tog en kaffe och bulle med Malin och Sanna. Mystjejer. Adam kom också förbi en stund, också han en mystjej.

 

 

 

Sen var jag på kvällspromenad med min underbara och älskade Sara (HW).
Varför träffar man inte vissa personer oftare? I vilket fall var det sjukt mysigt. Du är så härlig!



Två avdankade gymnaster njuter av solen och havet.

Att jag fick kramp av att stå sådär behöver vi ju inte tala högt om.


Fyllechaffis på kings head

Igår var jag chaufför åt mamma och Magnus. Dom skulle hem till Maria och Bengt, så jag åkte med och fck middag där :) Köttgryta med choklad och chili. Låter väldigt konstigt, men typ det godaste jag smakat! Det säger jag ofta iofs, jag gillar mat. Men gott var det. 
   Sen drog jag in till stan och satte mig nykter på kings head med Sara och Adeline. Mina goa goa tjejer. Vad jag tycker om er. Choffe kom med sin flickvän och Valter bjöd oss på shots. Jag drack ju så klart inte, men det var nog en bra grej så äckligt som dom luktade.

Middag hos Hagmans



 


Sara och Adeline


Fest hos M&A

Igår var det fest hos Malin och Adam. Man kan ju bara inte annat än att älska dessa två! Härligt att Sanna bestämde sig för att komma hem från Värnamo så hon också kunde vara med. Helt uppenbart var det i alla fall att det var festen var sponsrad av match.com. Tror nog att dom lyckades med något par.
Efter några glas vin, några skålar chips och många skratt tog jag och Sanna taxi hem. SANNA; vi måste sluta åka taxi, fan alla mina pengar går ju till det nu för tiden. Men men man lever bara en gång!

   


Kvällens låt var VM-låten helt klart. Gillar den skarpt faktiskt, sjukt mycket sommarkänsla!



Fredagsmys

Underbart att det är freedag. Ikväll blir det fest hos Malin och Adam. Malin ska bjuda sina tjejkompisar och Adam sina killkompisar. Undrar just om det är någon slags matchmaking-fest på gång? I vilket fall ska det bli skojsigt. Nu ska jag äta god västerbottenpaj. Glad fredag!

Nu är jag inte arg längre

Förut var jag arg. Försökte säga upp kontakten med någon jag trodde att jag inte hade någon kontakt med. Men det hade vi visst, så nu har vi det. Haha krångligt? Men varför ska man vara arg på någon som man egentligen tycker om att vara med? Nej, ser ingen anledning till det. Man får veta vilka vänner man ska ha längst in i sin piltavla bara.
För varför vara arg när livet är så bra? Det är ju verkligen det. Och bättre ska det bli :D


Lediga onsdagen inte så ledig

Onsdag. Min enda dag i veckan som är ledig från gympa eller kör. Jag gick hm från jobbet i strålande sol, tänkte att jag ska bannemej inte sätta mig vid datorn eller somna framför tv:n. Så jag gick innanför dörren, bytte om och gick ut och sprang. Helt underbart med alla vitsippor som öppnat sig helt för att ta till sig varenda minut av solens strålar. En bra springdag, kändes som jag orkade hur länge som helst. (För att  vara mig då).
   Sen kom jag hem, tänkte ta det lugnt resten av dagen, men istället åkte jag med mamma och Ebba och kollade när bror Gustav och bror Anton spelade match. Grymma är dom mina små pojkar. Gustav gjorde mål, sen att det blev bortdömt var inte så viktigt. Ebba sjöng "ut med domarn och in med Nalle Puh" en stund innan vi åkte hem till Ebba och drack te. Anna kom ju aldrig hem, så jag valde att gå. Fast på grund av skoskav fick jag springa hem. Så nu har jag sprungit två gånger idag.

Tyvärr glömde jag kameran, så inga bilder för dagen. Men vi hörs imorgon. Puss och god natt.

Vafa?

Min mamma är lite ledsen i ögat, det är nästan så att jag måste vara hemma och vafa (vård av förälder) från kören idag. Nu ska jag laga lite mat till mamsen bara för att jag älskar henne mest av allt!

Soliga måndag

Idag jobbade jag mellan 7 och 14 sen gick jag hem chillade en stund, glömde ringa tandläkaren. Jag var tvungen att åka till apoteket så jag frågade min kära bror om han ville följa med och äta lunch i Amhult. Vi köpte med oss mat och tänkte att vi sätter oss vid dammen och kollar när småfolket fiskar. Väl där hittade vi våra kära kusiner, som stod och fiskade och käkade jordgubbar :)


Simon fiskelifiskar


   


Sen var det dags för träning. Vet inte vad som hänt med mina tjejer, men pigga är dom inte! Jonas hade med sin hund Geldof idag, han var så snäll som låg på sin matta under tre timmars träning. Och dregla det kan han vill jag lova.




Tjejtjusaren Geldof


Puss och kram skumbanan (varför man säger så vet jag inte, det rimmar ju inte ens)

Gympaglädje

Idag är en bra dag. Tyvärr hade vi planering på jobbet på förmiddagen, synd när det är så fint väder. Men men, det kommer fler fina dagar innan året är slut. Nu ska jag till Amhult och inhandla lite nödvändiga prylar. Sen blir det gympa för hela slanten :)

 

Jag skyddar mina tjejer med mitt liv

Städa städa varje freda å så varje jul

För det tycker jag är kul. I alla fall när det är färdigt, då man slipper se dammråttor som ger mardrömmar. Sant faktiskt, jag var verkligen överfallen av råttor inatt. Dags att ta tag i städningen? Japp. Gjorde sönder min älskade sänglampa på köpet :( Men men, får väl åka till IKEA och inhandla mig en ny.
Mina kompisar lägger in så fina bilder på sina lägenheter, så jag tänkte att ni ville se min lilla lya? ;) Tog några bilder på mitt älskade rum.

   

Våriga Göteborg

Härliga, härliga dag! Jag och Sanna tog oss en tripp till stan för att handla lite. Sanna var så bakis så det blev inte mycket shoppande för hennes del, men jag fick tag i en hel del göttiga kläder. Vi köpte oss sedan lite sushi och satte oss vid kanalen, något vi gör varje år. Nu känner man att det är vår. För att riktigt känna att det är vår var vi tvungna att köpa varsin Magnum innan vi tog bussen hem. Mumma.


Jag shoppade loss



Sushisanna

Inflyttningsferra

Igår var det inflyttningsfest hon Bella. Mycket mysig lägenhet! Värdinnan hade fixat så mysigt med chips, dipp, ostbollar, salta pinnar, godis och allt som hör därtill. Det var väl mest Katta och jag som åt som vanligt. Sanna hade köpt ett vitt vin, och lyckats köpa ett desertvin! Det var nog det äckligaste jag smakat, men det blev en trevlig kväll ändå :D
Tyvärr hade min kamera inga batteri, men hä är några bilder från Sannas mobilkamera:

      

Idag är det en underbar söndag, solen skiner som aldrig förr! Tänkte städa rummet, men jag måste leva livet känner jag. Städa kan jag göra en annan dag. Så jag och Sanna ska till stan nu och ha det myysigt. Men först ska jag mysa lite med min mamsi på altanen <3


Deklarationen done

Nu har jag precis deklarerat till en kopp kaffe och chokladpudding med grädde och jordgubbar. Inte visste jag att det var så onyttigt att deklarera.


Såhär blir man både tjock och rik



Valborgsmässoafton

Igår var det Valborgsmässoafton, trevlig kväll. Vi grillade, godare mat har jag nog aldrig ätit! Jag åt kanske mest av alla, ja det gjorde jag nog. Vi spelade Gitarr och hade introtävling, jag och Adam vann såklart! En helt klart godkänd Valborg, skönt att slippa hysterin i stan. Tack för en trevlig kväll!


Dessa snyggingar hälsade på oss en stund



Grillad fläskkarré med klyftpotatis, sallad, sås och foccacia.



RSS 2.0