Påskdag


Dagens outfit

Idag har det varit påskfirande på dagis. Jag har varit påskkärring och kommit in på kvast och sjungt gullefjun. Vi fick underbart god påsklunch, en buffé till barnen och en till dom vuxna. Vi fick lax, sill och massa gott. Påskmust till barnen och cider till fröknarna (alkoholfri ofc ;) En förälder gav oss fröknar på vänskapen ett påskägg att mumsa på på rasten. 
Vi har pysslat massa, barnen har gjort fina kycklingar, jag gjorde ett ägg. Såhär fint blev det:




Nu ska jag tvätta bort mina fina fräknar och så ska jag med Oliver, Sara och Lukas och kolla på Tilda som ska ha 70-talskonsert i skolan. Ska bli superroligt!

Glad Påsk!

Hmm

Hur kan en människa bara trycka ner en så? Varför tillåter jag att känna så? Varför kan jag inte bara hålla huvudet högt och tänka på allt jag tycker om?

Tack för stödet Frida <3

Gymnastik 4 life

Gympa gympa hela dagen. Först hade jag en extraträning med en barngrupp mellan 9 och 1, det var trevligt jag fick både pizza och presentkort på bio. Någon som vill med?
   Sen tävlade mina goaste tjejer i regionsfinal i klasserna. Dom var så duktiga idag! Det blev en andraplats på hopp och jag är både stolt och nöjd med mina tjejer <3 Skulle vilja ha lite mer tid med tjejerna, kunna prata och umgås, dom är mina sötisar. Tråkigt att man måste vara tränare och tjata hela tiden. Kanske ska bli gymnast istället? ;)

Lite bilder från bussresan hem: (Film från tävlingen ligger på facebook)

 
  

Imorgon blir det att jobba igen. Men det är kortvecka i alla fall. Skönt.


Helg

Igår var jag och fikade med Katta och Daniel. Vi var på Condeco avenyn, så käckt att dom har vin där så jag som inte körde kunde få mitt också ;) Alltid lika tervligt med dom, och jag och Katta har bestämt att vi ska ha en "ut och ragga"-kväll och använda oss av olika raggningssätt och se om vi får "napp".

     

De tre bockarna bruse


Idag har jag vågat mig hem till magsjukehuset hos mamma, hoppas att jag håller mig frisk. Jag fick frasvåfflor med grädde och sylt :) Till middag blev det sushi, sen kollade vi på millenium med munnen fylld med godis, chips och coca cola.

 


Mumsigt


Nu måste jag sova, för imorgon blir det gympa för hela slanten, och så blir det sommartid!


Uppdrag granskning

Jag kollade på uppdrag granskning nu och ååh vad jag blir arg på människor! Vuxna människor! Hur kan kyrka, skolan och samhället med att göra sådana saker? Det ska inte få ske. Jag önskar att jag kunde gjort något, men vad kan man göra? Jag grät när jag såg inslaget. Om ni inte såg det, kolla SvT Play. Fruktansvärt.

Annars mår jag bra. Imorgon är det torsdag, snart är det helg igen :) Det blir mycket gymnastik i helgen. Och imorogn är det 25 mars, alltså enligt mig första vårdagen varje år. Vi får se om det blir så även imorgon. Nu ska jag dusha och sen kolla på one tree hill.

Pusshej

Helg

Det har varit en bra helg. Jag flydde i fredags efter att både Martin och Patrik blivit magsjuka hem till Sanna. Det var mysigt att vara en del av familjen Ryding för en helg. Vi åt räkor och kollade på "så ska det låta". Och drack vin såklart. I lördags hade vi konsert till minne av Torslandaskolan. Pengar samlades in för att niorna ska kunna ha bal. Det var en låång konsert men det var kul att lira med Torslanda Folkrockers :)

Sen på kvällen åkte jag till Madelene i Tuve och förfestade, sen gick vi till Berså. Ett faktiskt mycket underskattat uteställe enligt mig. Massa musik från 90-talet som man lyssnade på när man var liten blandat med nya låtar. Levande ljus och soffor, vilken klubb har det? Jag hade en trevlig kväll som avslutades med en hamburgare och sen taxi hem till Sanna vid fyra.


Jag och Sanna

       
Sanna och Bella        Ella Patte Katta

  
Katta fick en lapdance och passade på att sno hans garderobskort

Sanna är så go och bra. Såhär mysigt hade vi det på söndagsmorgonen innan jag åkte på släktkalas.
Tack för en urmysig helg :)



PS. Dagens fall av kräksjuka: Mamma.

VALPAR

Nathalies hund Cajsa har nu fått sin C-kull. 4 hanar och 4 tikar. Var och hälsade på dom i lördags, så UNDERBART söta! Jag blev så kär i en av tikarna så jag fick döpa den, och jag döpte den till Cilla (alla ska heta något på C) efter min mammas hund. Malin var där, trevligt att träffa henne också.


Jag och en älskling


Blyger

     


Bajs. Eller jag menar kräks.

Dagens offer för kräksjukan är bror Patrik. Jag har nu flytt till Sannas place, där jag blivit bjuden på räkor och vin. Trevligt att ha en annan familj att snylta på. Dom är så mysiga :)

Nu ska jag och Sanna nanna. Imorgon blir det konsert med Gospelkören och ska jag köra lite med Elin och Annie. Sen blir det förhoppningsvis utgång :)

Puss


Ett argt inlägg

Jag är arg, ledsen, besviken och förbannad på denna JÄVLA kräksjuka. Jag tycker att den är äcklig och jag vill inte bli smittad igen :'(
   Jag smittade Jennifer som smittade Magnus som smittade Stina. Jag flyr hem till pappa och då börjar min bror Gustav spy där, så då flydde jag tillbaka till mamma. Patrik och Martin flyttade hit i förrgår. Jag sa det innan, att någon av dom kommer bli sjuka, jag hade stannat hos mamman om jag var i deras sits. Men folk tror att jag är nojig bara, men icke. Idag har Martin börjat spy. Det är bara en tidsfråga innan Patrik börjar... JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DETTA. KAN DET INTE VARA ÖVER?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Otrohet och toscakaka

Usch.. Mamma berättade om en otrohetsaffär som drabbat ett par jag ALDRIG trodde skulle skiljas åt. Eller drabbat och drabbat... Det är ju ett val man gör, fy fan vad jag hatar otrohet. Jag har aldrig varit det och tänker då aldrig vara det heller. Jag har varit med om det och det är det värsta jag varit med om tror jag. Just att man har så svårt att vara arg på någon man älskar. BLÄ.

Jag har börjat jobba på den nya avdelningen nu. Det är bra, personalen är trevlig men ungarna är GALNA. Dom gör knappt några rätt känns det som. Och det är så tråkigt, jag vill umgås skoja leka och pussa på mina små barn. Men nu känns det som att man bara behöver skälla på dom hela tiden. Men men, dom verkar nöjda med mig i alla fall. Och det är våran köksvecka nu, så vi ska baka på fredag. Jag tänkte att jag skulle göra Julias underbara kaka med brownie, marshmallows och jordnöts/chokladblandning med riskrisp. Men så kom jag på att man inte får ha nötter :( Och Julia som var så gullig och skickade recept och allt. Men istället blev det en underbart god kokos-toscakaka :D Eller jag vet inte om den är god, har inte smakat. Kanske ska jag göra det. Så här ser den ut i alla fall.

                                   
               Hoppas den smakar lika gott som den luktar :)

Helg

Igår hade vi helmysigt med räkor, bubbel, knekt, pictionary och rappakalja. Imorse blev jag serverad en frukost innehållande kaffe, smoothie, omelett och bacon. MUMS.
Undrar vad som händer ikväll?

Pusshej

Barcelona?

Jag måste bara berätta att jag tycker väldigt synd om min mor och hennes äkta man. Dom ska nämligen till Barcelona i övermorgon. För det första åkte dom dit för att få lite vår och sol. Som ni kanske hört har det varit snöstorm där i veckan och dom har fått stänga massa skolor. För det andra skulle dom se Zlatan. Tyvärr fick han rött kort förra matchen vilket betyder att han är avstängd på söndag. För det tredje smittade jag min plastsyster med kräksjukan som i sin tur har smittat Magnus, så idag har han insjuknat. Jag hoppas verkligen att han blir bra tills i övermorgon så det i alla fall blir av och att mamma håller sig ifrån denna hemska smitta.

Har fått vik tom 1 april på Älvegården i alla fall. Alltid något :) Och så kom min kära bror hem till mig med one tree hill-boxar så nu ska jag mysa. 

Pusshej

Magsjuka

I fredags hade jag en slappdag hemma och kollade på lets dance och solsidan med Mange, sen kom mamma och hennes härliga vän Malin hem och vi drack vin och pratade. På lördagen åkte vi in till stan och handlade. Jag mådde illa typ hela tiden, vi var på café, men jag drack bara lite te. Sen var jag och träffade Sanna, det var längesen. Sen åkte jag hem till farmor för vi skulle äta middag där hela familjen, men det blev ingen mat för mig eftersom jag blev magsjuk. Mamma hämtade mig, och jag hade en trevlig lördagskväll som jag spenderade i sängen och i badrummet. Men så är det väl när man jobbar på dagis.

Mamma och Magnus i trädgårdsföreningen. Puttinittigt.


Idag är jag bättre, men har lite ont i magen då och då. Men jag har tvättat bort all magsjuka i alla fall, jag har varit jätteduktig idag. Jag har tvättat två maskiner, dammsugit och dammat mitt rum, jag har städat badrummet och plockat upp diskmaskinen. Bra där Matilda. Nu är jag värd att ligga och kolla på film eller något. Att bero på film så kollade jag på en film igår som jag älskade när jag var liten: Jumanji. Älskar den!



Pusshej


BUS

Julia och Maria tipsade mig och mamma om brun utan sol (BUS), jag har tänkt mig att man bara blir fläckig och gul. Men det blev asbra :D Gick och la mig och woalla, jag vaknade upp brun som efter en vecka på gran canaria.


Syns kanske inte så bra, men det är stor skillnad!


Idag har jag jobbat och sen varit med min underbara vän Lukas. Han jobbade sin första dag på McDonalds idag, så jag fick se honom in action. Sen har vi spelat piano och skrattat åt filmer på youtube.


Lukas när vi var på Gotland i sommar.

RSS 2.0