God morgon

God morgon världen.
Igår var jag nästan död. Kändes det som. Jag hade sprängande huvudvärk hela dagen, låg mest i fosterställning och sov. Sen kom magsjukan och hälsade på i vår familj. Kul lördag. Skulle repat på kvällen, men mådde inte så bra så jag stannade hemma. Fick dock middag och sovplats utan att be och böna om det, hade jag inte förväntat mig. Kollade på melodifestivalen. Ganska bra tyckte jag faktiskt. BARA DET ATT DOM TVÅ SÄMSTA BIDRAGEN GICK VIDARE. Då var det inte så roligt längre. Kollade på film med Patrik och Tommy. Somnade. Hade väntat mig att återigen sova 12 timmar och vara död. Men NEJ. Jag vaknade i morse klockan åtta, gick upp och duschade och fixade, städade lite. Så nu är klockan 09:59, vilket betyder storfrukost om en minut. Jag hör hur mamma gör smoothie där uppe. Mums. Det kan bli en bra dag. Om jag håller mig frisk.

Tandådalen

Nyss hemkommen från en sjukt trevlig resa till Tandådalen och min kära Sandra Wilson. Det var väldigt mysigt att få träffa henne igen och hennes härliga vänner i Kvillan.
Jag har åkt massa skidor, och tro det eller ej men jag har inte brutit några ben. Däremot har jag ätit fyra hamburgare, druckit öl, ramlat i backen, ramlat i liften, dansat till one, sjungit oregano i bilen, druckit smultronvin med sugrör, puttat fyra bilar upp ur diket och sjungit med till Partypatrullen på after skin. Med andra ord en mycket angenäm helg.






Fler bilder ligger på fejan. Nu har jag tvättat allt och fixat. Snart blir det alla hjärtans dag-middag med familjen. Måste bara minnas förra årets alla hjärtans dag lite. Det var typ en av dom bästa dagarna i mitt liv tillsammans med mina två allra bästa vänner. Jag älskar er.


Det började med tre timmars brunch



Sen pussades vi i eiffeltornet




Sen var vi på alla hjärtans dag-mys hos två av Fridas och Lisas kompisar i deras fina lägenhet i Paris.


JAG VILL VARA MED ER IDAG MINA BÄSTA, FAN VAD JAG SAKNAR ER.





Puss på er!


RSS 2.0