Söndag

Idag var en deppig söndag. Vaknade kvart över nio, ingen mamma eller Magnus hemma :( Dom jobbade. Jag har ju liksom lite lyx hemma, det vet ju ni som känner mig. Att varje lördag och söndag äter hela familjen frukost klockan 10. Då har mamma och Magnus köpt färskt bröd, kokat ägg och kaffe, gjort smoothie och pressat apelsinjuice. Så idag fick jag göra min egen frukost och läsa tidningen i min ensamhet. Men fastän jag inte tycker om att vara ensam funderar jag på att flytta hemifrån. Kanske dags att ta steget. Kollade på en lägenhet idag som jag kan hyra om jag vill. En mysig liten etta typ vid vågmästareplatsen. Tycker ni att jag ska ta den?
Några bilder:

       
Den ska renoveras innan. Stort badrum och hall i allafall :)


Sen var jag på Vanilj och fikade med Oliver. Han ska nämligen ligga inne i lumpen i en månad nu utan att komma hem. Jag får underhålla honom med sms. Magnus och Katrin kom också dit, så det var ytters fördelaktigt.


Sjukvårdare Jansson



Katta och Magnus


Har varit lite smådeppig idag, men det har gått över. Tänk egentligen vad underbart livet är, vad många underbara vänner jag har, hur mycket jag älskar min stora familj och snart är det SOMMAR :D (Okej lite att överdriva i februari men imorgon är det mars).
   Imorgon blir det träning med mina snuttar, hoppas dom har blivit lite peppade av tävlingen. Det har jag blivit i alla fall. Nu ska här övas obliga och skruvar! Jippie. 
Får se vart jag får jobb imorgon...

 

Puss och godnatt alla sötisar


Tävling och schlagermys

Igår tävlade mina gymnaster. När vi kom dit fick jag reda på att det var flera domare som var sjuka så jag var tvungen att hoppa in och döma. Hur nervös som helst var jag, hade inte pluggat någonting och det var jättelängesen jag dömde. Men Mia var så snäll och lånade ut miniräknare, penna och tävlingsbestämmelserna till mig. Tack. I vilket fall gick det jättebra och döma, så jag är glad att jag gjorde det. Jag fick ju pengar och en låda med godsaker från göteborgs kex.
   Tjejerna körde bra. Kom femma totalt, vet inte hur många lag det var med, men kanske 16. Så det var absolut godkänt med tanke på att vi inte tränat på ett par veckor.

Tjejerna i friståendet


På kvällen kom familjen Hagman, det avr mysigt. Träffar Julia allt för sällan känner jag. En mycket go tjej. Jag var tvungen att rösta på Anna Bergendahl. Såå duktig!

 


Jag mådde riktigt däligt efter allt detta goda.



Begnt, Maria, Julia, Magnus och mamma.


Bloggtorka?

Konstigt att jag inte skrivit något om min vecka. Jag är lite ledsen för att snön smälter bort. Hatar när det är grått och slaskigt. Tycker mycket bättre om sol och härlig snö. Men det måste väl vara såhär för att vi ska kunna få någon vår...


Härlig vinterpromenad. Mamsen vinkar. Är det ett år kvar tills vi får se detta vita igen? :(


Jag kan berätta varför jag inte skriver. Det är OS. Jag tycker mycket om dom olympiska spelen. Framförallt när det går bra för Sverige. Och det gör det ofta. Bajs på hockeyn dock. Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt, det är ju curling-final som jag måste se i natt. Och jag ska upp tidigt till tävling imorgon. Så jag ska hinna ta en powernap först.
   Kan berätta att jag var hos min frisör idag eftersom jag inte var så nöjd. Nu är jag nöjd med min nya frisyr. Fast jag har ju lite separationsångest från mitt långa hår :'(

  
Såhär ser det ut. Mobba mig inte för att jag har rosa snobben-nattlinne.


Förra veckan blev det ingen schlagerkväll eftersom Hagman inte fick ut bilen ur garaget. Vi hoppas på imorgon istället :)

 

Pusshej


Snart är det fredagsmys

Inget jobb idag, kors i taket! Jag gick upp halv sju i onödan. Men men, jag har hunnit med en del andra saker istället.
   I förrgår jobbade jag på solvagnen, sen gick jag hem till min kära morfar. Ebba var där, vi käkade ost- och skinkpaj och drack rött vin (inte Ebba förstås). Sen åkte jag in till stan och träffade Lukas, Oliver, Gustav, Sara och Adeline. Killarna skulle kolla på Arsenalmatchen. Jag var vänd åt andra hållet och såg Anja krascha.
Jag sov hos Lukas, vi hade slappdag hela dagen, sen hade jag träning. Det var det bara fem gymnaster på träningen, men det blev ändå en riktigt bra träning. Nu har vi våran första flickis sträckta med hel skruv klar. Hihi dom börjar bli bra :)


Imorgon ska det bli mys, då kommer familjen Hagman hem till oss och kollar på melodifestivalen.
Men vad händer ikväll? Ska man gå ut eller?

Home sweet home

Nu är jag hemma efter min underbara resa. Shit vad jag tycker om mina vänner, nu kommer jag sakna Frida igen. Resan gick jättebra, fattar inte varför jag är nervös egentligen. Nu har jag tvättat, tvättat, dushat och åter tvättat. Min kära pappa och hans fru var så gulliga att dom köpte hem lite mat till mig, nu är jag ensam i stora huset :)
  

Jag ska läga upp alla bilder på facebook. Btw så är det 26 kära läsare som läst min blogg idag, men inga som kommenterar. Jag undrar vilka alla är :P Nu ska jag sova, är så himmla trött. Hoppas inte jobbet ringer för tidigt imorgon.

Puss och godnatt

Alla hjärtans dag

Jag har haft mitt livs mest romantiska och bästa Valentine's day. Och då är jag singel! Min underbara dag började med att vi gick och åt brunchbuffé. Det var nog den bästa matupplevelse jag haft, jag kan inte ens beskriva hur mycket goda saker det fanns på borden. Bara frukten, magno, ananas, jordgubbar, kiwi, ja allt man kan tänka sig. Sen var det riktigt med mat, men det bästa av allt var ju efterrätten. Man fick göra sina egna pannkakor, och dom med nutella på var helt klart det godaste jag någonsin ätit. Kolla bara här: (Detta är typ 100 portionen, vi satt där i 4 tim)





Sen begav vi oss (rullade) till Eiffeltornet. Åååh det var helt underbart. Vi åkte hela vägen upp, bättre utsikt får man leta efter. Det går inte ens att beskriva. Vi var i Eiffeltornet när det mörknade och vi fick se hela stan tändas upp. Även tornet tändes upp när vi var där. Så häftigt.




Jag fick i alla fall pussas :)



Såhär bra har jag haft det



Som om den här dagen inte varit romantisk nog blev vi hembjudna hos några av deras kompisar på "Alla hjärtans dag-mys". Alltså dom hade fixat det vackraste jag någonsin sett typ. Hjärtan överallt, dom hade handlat massor med gott och gjort hela lägenheten helt rosa och det hängde hjärtan i hela taket. Vi fick glass med varma hallon, sen massa bakelser som dom hade gjort så fina!

       
    

 
Som ni kanske förstått har detta varit en onyttig dag, så nu har jag ont i magen och ska gå och lägga mig. Men jag älskar mina bästisar för att jag fick fira alla hjärtans dag med dom och att det blev såå bra <3


Fransk Lördag

Igår var vi gaanska bakis kan jag säga. Vi gick upp ganska sent, åt god frukost och sen åkte vi till second hand-butiken Kiliwatch, det var grymt kan jag säga. Så stort och så mycket kläder och väskor. Annars tycker jag att second hand-butiker är röriga och små, detta var något nytt. Värt att kika in om man har vägarna förbi Paris ;)

   Sen var vi på Amelie's café och vid Moulin Rouge. Jag har ju inte sett denna filmen eller läst boken om Amelie så jag var väl inte galet imponerad, men jag ska se filmen nu i efterhand.
   Sen åkte vi till Sacre coeur, det var häftigt! När vi kommer dit pågår det en mässa. Att se alla dessa ljus och höra trosbekännelsen på franska, det var en upplevelse. Tyvärr fick man inte ta bilder där inne. Tanken var sen att vi skulle gå ut, men eftersom vi sovit typ fyra timmar natten innan var vi inte så pigga på det, så vi köpte hem baguetter, ost, vin och vindruvor och hade en härlig lördagskväll i lilla lägenheten.


Jag och Sanna vid Moulin Rouge



Vackra Sacre coeur



Myspys på kvällen


One night in Paris


ÄlsklingsFrida väckte oss på morgonen och hade gjort frukost. Underbart <3



Äntligen kunde vi tre ha en solig dag på stan ihop.



Jag och Sanna turistade hela dagen. Här med Notre Dame i bakgrunden.



Jag drack mitt livs första Starbuckskaffe :)



Det säger sig självt, vi var hemma sex på morgonen.



Nu har vi ätit baguetter, dushat och nu ska jag få åka upp i Eiffeltornet. Yeeeehaa


Paris

Nu åker jag och Sanna och hälsar på Frida och Lisa i Paris.
Jag bloggar när jag är där.



Tjolahopp


Bad hair day

FÖRE  




EFTER



Jag kunde visst se barnsligare ut hihi. (Känner att jag verkligen visar mig från min snyggaste sida på bloggen ;)


Ny frisyr?

Nej jag har ingen frisyr. Jag har suttit hos frisören i nästan tre och en halv timma. Jag ser ingen skillnad. Håret som jag tänkte klippa till i någon cool frisyr har inte direkt förändrats heller, bara klippt av det en bit på längden. Så jag funderar på att gå tillbaka efter Paris och säga: Klipp av allt, färga det vitt. Jag vill att det ska hända något!
   I vilket fall var hon väldigt trevlig och det är skönt att fått bort det slitna, men nästa gång blir det någon roligare frisyr.

Pusshej

God morgon



God morgon alla kära vänner.
Nu ska Matilda iväg och klippa sig.

Hej då hår.

Promenad genom stan shalalala


Så här onyttig var jag i lördags. Rött vin och godis. Mums.


Idag har jag varit med min söta Sanna i stan och ätit sushi. Jag åt mig lite för mätt, men det var gott! Vi har nu växlat pengar och är redo för Paris. Usch jag är så nervös! Men det ska nog gå bra. Vi tog oss en sväng till Åhléns och träffade My, Carro, Lina och Milo. Sötare unge får man leta efter! Man blir ju väldigt sugen på att skaffa sig en egen.


Milo - världens sötaste unge


    
 Sanna          Mamma My     Carro och Milo



Katta har varit hos mig en stund nu på kvällen, visst är vi snygga :)


 

Lördag

Igår var jag, Sanna, Emelie, Malin, Adam och några av Malins kompisar på Sense och drack vin. Det var verkligen jättemysigt, dit ska jag gå oftare. Mysigt att sitta där, inte alls särskilt mycket folk och inte för hög musik. Om man bara vill sitta och prata är det perfekt.
Idag är det lördag. Jag ÄLSKAR lördagar. På förmiddagen var jag och handlade i Amhult med mamma. Hittade massa roliga saker :) Sen hade vi träning och den gick bra tycker jag. Så härligt att komma hem från gympan, äta middag, och ha en kväll med godis och melodifestival framför sig. Mysmysmys.

Detta köpte jag idag:

   

En vit skjorta och en sjal.



Massa undekläder från Lindex som jag köpte för presentkort som jag fick av min underbara vän Julia när jag fyllde år. Tack söta du <3


Nu är det bara att TAGGA MELODIFESTIVAL :D (Jag vet jag är en tönt, but I like it)


Vackert

Det är så vackert med snön! Nu när det verkligen har stillat av och det är MYCKET snö, så är det väldigt fint. Var ute och promeneraded med mamma för en stund sedan. Kände att jag ville passa på att ta några kort utanför vårt hus.


Våran gång utanför dörren



Vårat fina träd


Idag var det kräks på dagiset igen. Fy, vi fick tvätta soffan, kuddar och sprita överallt. Jag vill inte bli magsjuk när jag åker till Paris. Ååh, så himmla jobbigt. Men jag får se hur det blir. Kanske kan dom hitta en annan vikarie för mig måndag tisdag och onsdag.
   Förresten ringde min älskade Frida idag, det var så underbart att höra hennes röst, saknar henne sjukt mycket nu!! Snart är vi där :D

Au revoir

Myshelg

Jag måste säga att jag fortfarande tycker om snön. Det är så vacker, jag tröttnar aldrig. Ja det är klart, jag längtar ju till våren och sommaren då man bara kan släppa ut barnen på dagis i tröja och gympaskor. Det är mycket jobb nu med vantar, underställ, överdragsbyxor, fuskpolos, mössor och allt vad det är. Och så är det snö innanför hela tiden. Men i övrigt gillar jag snön. När man inte har 20 barn att klä på. Men i den här kylan blir det även kallt inne. Därför har jag köpt mig VÄRLDENS mjukaste filt och lika mjuka tofflor. Sanna kommer förmodligen döda mig pga att det är helt fel material, men det skiter jag i för jag har aldrig varit så varm och känt nåt så mjukt förut :D

Mina gossisar


Dom fick även följa med mig när jag, Luaks och Oliver hade myskväll hos Oliver. Det var mysigt, kul att umgås med dom lite även om jag och Lukas halvtjafsar om det mesta :P Jag släppte på min diet den kvällen och åt chips. Blä. Men idag har jag ätet knäckebröd till frukost, när jag kom hem åt jag blodpudding och apelsin och på kvällen havregrynsgröt. Jag ska inte ge upp.

Nu blir det PARADISE HOTEL <3


RSS 2.0